Duamina önerbileceğim markalar
Bagi ( nanofold,easyfold2 felxfold neo) aralaeında ufak tefek farklar var size en uygununa bakanilrisniz, bagi benim deneyimleidğim bir marka. Mamas papas ile aynı mağaza çıkışlı kalitesi güzel
Kraft extreme güzel bir araba puseti de kraftın en yeni puseti siz bi inceleyin size uygun olup olmasığını anlarsınız
Prego (cayenne, escalade,quantum) kraft extreme ile tip olarak benizyor kalite olarakta çok fark olduğunu sanmıyorum aklınızda bulunsun en baba markalar haeiç az biraz hepsi kalite olarak aynı ha bide en kötü markalar hariç( yoyko,4 baby, joell,mamma ramma, babycare vb, bunalr zaten düşük fiyatlı ürünler
Kanz x go plus güzel bir araba bu aralar çoğu kişi aldığı için fşyatı uçtu o ayrı mesele
Mamas papas airo kalite olarak bu aralarındaki en iysidir net ben 7 araba değiştiridm 2 si mamas papastı ve kalitesini her koşulda belli ediyor gerçekten kullandığım modelleri ocaroo ve urbo 2 ydi , urboyu asla önermem tekerlekleri çook berbat ocarro nun tel dezajabtajı ağırlığı eğer asansörsüz bir binada değilseniz ağırlığının size bir problemi olmaz
Chicco best friend pro buda gerçekten kaliteli bir ürün chicco hiç kullanmadım ama kullananlar uzun süre dayandımlarını ve kolay kolay yıprnamadıkları ı der
Greentom classic travel buda benim bildiğim en kaliteli markalardan biri kullanmadık ama kullanmayı çok isterdim çevre dostu bir ürün öneririm
İnternetgen biraz bakrım senin bütçeye bence en iyisi bunalr diye düşünüyorum madem 8 bine kadar çıkabilrisn 5 bin alrına bakma derim ayroca olur da 2. Ellerden sıfır gibilerden alayım dersne veya bütçeni biraz yükeltrisen mamas papas,ingelsina,peg prego,quinny markalrını şiddetle önereirim
Ha bu arada bebek arabası alırken bana göre dikakt etmen gerkenler şunalr
1 üç tekerlekli olmasın dengesi çok iyi olmuyor
2 baston kollu olmasın tek elle güzel süremiyebiliyorusu
3 çakışık tekerli olmasın sürtünmesi fazla oluyor araba yağ gibi kaymıyor
4 portbebeye dönüşenkerdne olamsın bebek büyüdkçe ayak yeri yüzünden sıkışıyor
5 kabin boy travellerden olmasın bebek şusetliyken çok dezavantahı oluyor( hem extra ağır oluyor hemde oturunca arabın tente,smdne bebeği görmeiyorusn ayroca tekerkleri küçğk olduğundna. Çok sarsıyo
6 amortisörlü olsun taş zeminlerde bebeği çok sarsar
7 küçük tekerlkeli olmasın nedenini dedim
8 çok büyük teekrlki de olmasın bagajday çok yer kaplar
9 tek parça kapnanlardna olsun arabaya kluarken veya herhangi bir katlanınlamdurumunda iki parça ile uğraşmak zordur
Ve ağırlığının çok olmamasına bakın derim ama eğer eviniz asnasörlüyse arabayı süreerkn ağrılığını hissetmiyorusnuz yani ağırlık sadece katlanıp kat çıkılacaksan problem oluyor
Bol bol detayloca yazdım umarım faydalı olur ✅