Nubar_Rr Merhaba kızlar ben 12 haftalık hamileyim.Biraz önce oturuyorduk birden bire burnum kanamaya başladı hamilelikte sizin başınıza böyle birşey geldimi lütfen yazın bebeyime bişey oldu diye çok endişeliyim😥😥
Sgnn Nubar_Rr çok normal canım kan akışın hızlanıyor ve kılcal damarlarla ilgili birşey. Burun diş eti kanaması hep oluyor.
Zeynebbagirli Nubar_Rr Benn bu forumda bize hergun bilgi verici konular atiyolar ya orda burun kanamasi olur diyolardi amma her ihtimal doktorunla konus, ne olur ne olmaz. Hayriliyla kucagina al in sa Allah
annelinkoo1 Canım normal hemen hemen her hamilede o haftalarda oluyor burnunun kanamasıyla bebeğinin ne alakası var kız korkma bi şey yok inşallah 😂
Safakakcy Canım benim kuruluktan kanamıştı. Korkup sormuştum. Kuru olmasındasın değil ama birden kanarsa Tansiyon ile alakalıymış doktoruna gitmelisin dedi bir yakın doktor arkadaşımız. Doktoruna git yarın. Tansiyon önemli. Aksatma
ipekveatlas korkma canım kaç kere kanadı benim burnum.. 18. haftalara kadar her uyandığımda burnumun ici kanlıydı bide. vücuttaki kan oranı artıyor meraj etme
SerraveAnnesii Vücuttaki kan arttığı için bu gayet normal bir durum endişelenecek bir şey yok yani yine de doktoruna da bir sor canım için rahat eder
Narmina95 Nubar_Rr korkma cnm bendede oluyordu ilk aylarda normal bunlar bendede durup dururken kanıyordu burnum Bende korkmuştum ama doktorum cok normal dedi.