Kbrkrt Hergün yiyormusunuz yada canınız çekiyor mu merak ediyorum ya ben Hergün Abur Cubur tüketmeye başladım sonrada pişman olup ağlıyorum kendimi çirkin ve sağlıksız hissediyorum yürüyüşte yapamıyorum bütün gün ofiste oturarak çalışıp eve gelince de 2 yaşında kızımla ilgilenmeye çalışıyorum ama hep yatasım geliyor bence sağlıksız beslenme ve hareketsizlik beni tembelleştirdi galiba
Jadeksc Kbrkrt hergun karam gofret yiyorum en az iki tane 🤦♀️ tek aburcuburum o diyebilirim. Fazla tabi bende biliyorum ama tutamiyorum kendimi. 2,5 yasindaki kizim yanimda kuru üzüm, yaban mersini yerken ben gofret gömüyorum 🤭
asyaninanneyim Kbrkrt hamilelik boyu cips kek büskivi cikolata hunharca yedim 88 le doğum yaptım yeme bacım yeme canım bak simdi 24 gün oldu doguralı 75 e düstüm ama kıcımı yırtıyorum zayıflayım diye
cigdem4154 Esmablc ayyy benimdeeee eşim resmen yeminli eve sokmaz ne kola ne abur cubur hamile kaldığımdan beri hasret kaldım yumurta getirip duruyo sağlıksız beslenmek yokmuş 😩bi yandan hoşuma gidiyor üzerimize titremesi ama bi yandan da yeter artık diyorum 😀
eylulabla_oluyor Esmablc ben de ilkinde içmedim ama bunda maalesef günde 2 bardağa kadar çıkardığım oluyor🥲
Kbrkrt Jadeksc senden görüp istemiyorsa iyi 😌 ben kızıma da kötü örnek oluyorum ya ben yerken bir iki tane veriyorum acil toparlanmam lazım
Jadeksc Kbrkrt genelde kendi yediğini paylasmak istiyor. Anne bak bu cok guzel beraber yiyelim mi diyor 😂 o yuzden içim rahat biraz. Yoksa ondan gizli yerdim heralde.
Srp22 Canim cok abur cubur cekiyor ama gebelik sekerim ciktigi icin diyetteyim bu kadar cileyi cekip cocugumu saglliksiz bir gıda ile beslemek beni rahatsiz ettigi icin kendime dur dedim dogumdan sonra bide kilolarla ugrasmak istemiyorum sizde asiriya kacmayin
Bendiyebiri Kbrkrt hergün değil tabi ki eve almamaya özen gösteriyorum eğer evde varsa dayanamıyorum yiyorum zaten mide sorunlarım var ☹️ Çok abur cubur tüketmiyorum aslında ama çoksa sağlıklı beslendiğim söylenemez. Canım isterse yiyorum kola da içiyorum. Hergün tüketmemeye çalışın zaten hamile olmasanız bile sağlık açısından çok zararlı. Birde gün içerisinde yediğimiz içtiğimiz çoğu şeyde zararlı katkılar oluyor ama en azından bişeyleri azaltmak iyidir. Onun yerine meyve yiyin. Çok canınız isterse bir çikolata yiyin. Abartıp cipsleri götürmeyin aman.