Ebruuben Selam kızlar. Sezaryen doğumda gecelik/pijama vs ameliyathaneye veriliyor mu? Ameliyathaneden nasıl çıkarıyorlar ? Odaya alınınca mı giyiniyoruz?
FusunF Ebruuben hemen giydirmiyorlar ameliyat kıyafeti ile odaya geçiyorsunuz sonra giydiriyorlar yardım ediyorlar ama benden tavsiye gecelik giyin
Demirssmomm Ebruuben ameliyathaneye gelirkende ameliyathaneden çıkarkende üzerinize sadece hastanenin verdiği önlüğü giyiyorsunuz.. üzerinize bir çarşaf nevresim falan serip getir götür yapıyorlar. Kıyafetlerinizi odanızda giyiyorsunuz
Sld-kocbay Ebruuben o kadar kendimde degildigimdiki hatırlamıyorum düşünüyorum düşünüyorum nasıl oldu diye ama aklıma gelmiyor hatırladıgımda. Üstümde lahousalık vardı 😂
Deletedmom727271 Doğumdan 8 saat sonra kıyafet giyiliyor canım bende öyle oldu yani kanamana filan baktıkları için hemen giyilmiyor. Mesela ben ilk oğlum da sabah 10:20de doğum yaptım akşam 8de serumlarım ve sonda aparatı çıktı giyindim sonra 😊
1408 Ebruuben ameliyata aldıkları şeyle odaya götürüyorlar hemen pijama giydirmiyolar ameliyattan çıktığın üstle 8 saat duruyorsun yürütecekleri zaman hemşireler pijamanı giydiriyolar öyle