1papatya_ şansa kalmış bişey doğal yolla kapalı kutu sağlıklıda denk gelebilir aynı durumda olabilir benim gibi olup sonradan arka arkaya sağlıklı doğum yapanlarda çokmuş doktorun dediği herkeste bir sorun var zaten kimse inceleyip detaya girmediği için bilemez benide araştırsan bendede bişey çıkar dedi kimisi ilk çocuğu sağlıklı olur ikincide yaşar bu durumu kimisi üçüncüde dedi sağlık açısından önemli kromozomlar değilmiş öyle olsa sende bir sıkıntı olurdu dedi genetik incelemeli tüp bebek önerdi deneyebilirsin dedi ama çok masraflı bir yol ve genetik olduğu için daha masraflı üstelik ilk başta sağlıklıyı bulmalarıda şans birde burda gördüm bu yöntemle gebe kalmasına rağmen kalp durması veya düşük yaşayanlarda olmuş bende o yüzden kendim denemeye karar verdim rabbim vericek olduktan sonra öylede verir böylede tanıdığımız biri var mesela çok zenginler her yolu denediler yine olmamıs okadar paranın pulun içinde Allah nasip kısmet ettiyse inşalllah bulur bizi başka bişey şuan için elimden gelmiyo maalesef