Prensesinibekleyenanne Ehe 2 kişilik odalarda kqbul edilmiyor ama devlet hastanelerinde de özel oda tutma hakkımız var . Eğer özel oda olursa koridora çıkmadığı sürece izin var diye biliyorum. Bende net bilgiyi yarın öğreneceğim.
Hilal-95 Ehe erkek alınmıyor canm kadın oluyor ama bnm eşimi aldılar🤣 yanımdaydı gece cıkardılae sadece
Kubra_kalkan Prensesinibekleyenanne ben bu çarşamba zeynep kamil hastanesine sordum pandemi sebebiyle bu seçeneği kaldırmışlar maalesef
Prensesinibekleyenanne Kubra_kalkan aaaaa çok tuaf birde zeynep kamilin böyle birşey yapması çok saçma . Ümraniye devlette devam ediyor geçen hafta sordum doğum yapacağınız gün boş olursa yardımcı oluruz demişlerdi.
Damli SerraveAnnesii 200 TL ödemiştik şimdi ikinci doğum olacak kısmetse ne kadar fiyatı bilmiyorum 2 sene önce 200 ödemiştik
Kubra_kalkan Prensesinibekleyenanne fiyatlarını öğrendiniz mi peki ne kadarmış ücreti zeynep kamil kesinlikle kaldırdık diyor vallahi
Prensesinibekleyenanne Kubra_kalkan öğlen 14.50 de randevum daha gitmedim öğrenince mutlaka yazarım size de 😊
Prensesinibekleyenanne @Kubra_kalkan @Ehe özel oda hizmeti mevcut ama fiyat konusunda birşey demediler yatış yapılacağı gün detaylı bilgi veriliyormuş.
Kubra_kalkan Prensesinibekleyenanne geçmiş olsun şimdiden inşallah güzel geçmiştir kontrolünüz ♥️ keşke fiyat bilgisi verselermiş belki bütçem yetmeyecek ya da farklı bişey olacak nereden bileceğiz sonuçta ücreti belli değil fiyat verilmemesi çok saçmaymış