Mizgin09 En çokk kız bebekde mi miğde yanması yaşadınız erkek bebekde mi hiç bişey yiyemiyorum 2 kızım var onlarda miğde yanmam yoktu ama yediğim herşeyi kusuyordum bu bebekte ise kusmam yok ama mide yanmam var dayanılcak gibi değil 11+5 im ❤️
kahvesever__ Mizgin09 naneli sakız çiğne canım iyi geliyor benim de çok midem yanıyor hamile kaldımdan belli naneli sakızda çağresini bulduğum
Dilekxx Bende de çok yanma var kız bebek ama hiç bişey etki etmiyor salatalık tan başka bence deneyin
Mizgin09 Deletedmom727271 çokk zor Allah yardımcımız olsun ❤️ 7 kilo verdim korkudan bişey yiyemiyorum yanma yapıyor
Deletedmom727271 Mizgin09 baharatlı acı yemeklerden yiceklerden uzak durmak gerekiyor malesef ve kızartmalardan. Ben her gün bir tane sade maden suyu içiyorum hem mide yanmalarını önlüyor hem de gaza iyi geliyor. Mineral açından da faydalı zaten 😊
Sweetbabyy Mizgin09 falım sakız nanesiz tadsız olandan ama ben ilk başlarda sakızla yaşadım çok iyi geliyor su sakız şimdi 27+4 haftalığız süt elma ve maşesef renni duo şurup