Busssx Uraz1busra Bana da verdi doktorum ama kullanmıyorum besinlerle vitamin alma taraftarıyım ilaç kullanmıyorum
pusatmom35 Busssx İlacın verdiği vitamin ve demir takviyesini besinlerden almanız imkansız. Bir doktor açıklamıştı günde 40 kilo ıspanak yerseniz Demir ilacının verdiği takviyeyi anca öyle karşılayabilirsiniz. Doğuma yakın çok ciddi sorunlara karşılaşırsınız
Gulak Busssx kullanim ihmal etmeyin bende kullanmadim geriden gelmeye basladi simdide toplamaya calisiyoruz ihmal etmeyin bi tane tek besin yok icinde bende sizin gibiydim ama oype olmuyormus
sfyctnr Decaviti tam olarak ne zaman alıyorsunuz kızlar aç mı tok mu aç karnına yazılmış ama midemi bulandırıyor akşam yemeklerinden sonra alıyorum tok olarak bir sakıncası olur mu ki bilen var mı aranız da
Zibzib Uraz1busra berbat her içtiğimde kustum boş mideyi çıkarttı bildiğin doktora söyleyip değiştirdim canım
Oznurkk Uraz1busra gebeliğimin 15 haftasından beri kullanıyorum. İsterseniz yarım yarım için isterseniz 4 e bölün yeter ki tam hapı içmiş olun bir fark olmaz bence ☺️
Yrnnry Uraz1busra 4-5 parcaya kırarak ıcıyorum faydasınıda görüyorum. Hem ıstah acıyor hem de aagrılarımı gecırıyor dıyebılırım dogumdan sonra bıle kullanılması gerekıyomus