Eymos Hulyaaa1 12. Haftamda kiza benzettim dedi ins kızdır 2de oglum var bidahaki gidisimde gorecez bakalim😄
Brcnbysl Hulyaaa1 17. Haftada öğrendim doktorum erken diye daha öncesinde söylemedi yorum bile yapmadı bilerek 🥰
Hulyaaa1 Brcnbysl aslında en güzelini yapmış diğer türlü yanıltınca insan bi tuhaf oluyorsun kız yada erkek ikisi de evlat tabi ama öğrenmek için de can atıyo ya insan o yüzden biraz tuhaf oluyo yanıltınca 😇
Eceelisaefe Hulyaaa1 bnim doktor 13. Haftada yüzde 90 kız dedi bacak arası boş dedi daha gitmedim ama inşallah yanılıyor 2 kızım var kızlarım erkek kardeş istiyor
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Eceelisaefe qy banada 13 haftada kız benziyor 15 haftada kız benziyor iki ayri doktor 16 haftada tekrar dedim erkek dedi net erkek inşallah sizde öyle olur rabbim gönlünce versin inşallah çok dua et.
Elif9292 BIR_SIYAH__HIAYESI63 allahim banada nasip etsin iki kzimdan sonra bi oglum olmasini cok istiyorum🤲
Eceelisaefe BIR_SIYAH__HIAYESI63 inşallah bnde bu defa gittiğimde erkek der dua edin bnada lütfen sağlıklı olsun ama inşallah erkek olur kızlarım çok istiyor