Nur123aa Hilal56 bişey sorucam detaylı ultrason da burun kemiğene bakıldı mı bende dün başka bir yerde yaptım ama bakılmadi
Ebru_guner Hilal56 merhaba 3 hafta sonra dönüş sağladıklarında ne zamana randevu verdiler ve rica etsem biraz anlatır mısın nasıl yapılıyor neye bakıyorlar renkli mi mesela bir de doktor hangisi müsaitse ona randevu veriyorlar dimi
Yasemiinny Hilal56 merhabalar. Ben daha önce orada hiç muayene olmadım ama bugün o hastanede perinatploji bölümünden detaylı ultrason için randevu alabildim. Gittiğimde detaylı için bakarlar dimi?
Hilal56 Minikjaponunannesi. Merhaba mhrs den talep olusturdum 3 hafta sonunda mesaj geldi ben de o şekilde aldım
Hilal56 Ebru_guner bana mesaj geldi tesadüfen biri iptal etmiş iki gün sonraya aldım renkli ultrason değildi
Tucicup Merhabalar şuan Ümraniye metrosun orda Zehra Koçer polikliniğinde Erbil çakar perinatolog doktoruna geldim 450 TL nakit 500 kredi kartına taksit birazdan giricem detaylı bilgi veririm size eğer düşünürseniz :) beklemedeyim