Ozlemyeni Su an ankarada ozel muayenesi olan bi doktora gidiyorum.kendisinin sadece ultrason cihazi var ve dogumu ozel hastanede yapiyo. Ben tahliller icin baska doktora gidip tahlil yaptirmak zorunda kaliyorum.aslinda doktordan memnunum ama nasi bir yol izleyecegimi bilmiyorum. Her seferinde ayri bi ucret verip baska doktora gidip tahlil falan yaptiriyorum.ayrica acil bi kanama falan olursa yine baska hastaneye gidecegim.napmam gerek?
Demirssmomm Ozlemyeni tahlilleri sağlık ocağı veya devlet hastanesinde yaptırarak ücret vermekten kurtulmuş olursunuz.. ama neden kanama olursa başka dr gitmeniz gerek onu anlamadım
Cicilibicili Ozlemyeni benim de doktorumun özel muayenesi vardı. Anlattığın şekildeydi ama tahlillerini sağlık ocağında yaptırabilirsin.
Deva22 Ozlemyeni ben de özel kliniğe gidiyorum tahlil gibi şeyleri daha çok sağlık ocağında yaptırıyorum özel hastaneye de gittim tahlil için ordaki doktor attığım mesaja cevap bile vermedi ama kendi doktorum gece bile olsa hemen dönüyor o anlamda çok rahatım o yüzden bırakamıyorum.
Ozlemyeni Cicilibicili toksoplazma rubella ve idrar testleri saglik ocagi yapmiyoruz dedi o yuzden baska hastaneye gitmek zorunda kaldim
caganin_annesi Benim gittiğim yerde Özel klinik, çok ilgili olduğu için bırakamıyorum ama detaylı, şeker yuklemesi falan devlette yaptırıp sonuçları kendi doktoruma gösterdim sıkıntı olmadı.
Ozlemyeni caganin_annesi peki allah korusun baska bi sıkınti oldu diyelim nereye gitceksiniz? Mudahale gerekirse?
Ozlemyeni Deva22 benim doktor cok iyi alaninda ama mesajima hemen donen biri degil🤦♀️ Kafam cok karisiyo
Cicilibicili Ozlemyeni idrarı yapıyordu değişmiş demekki bilgim yok. Evet diğer dediklerinizi sağlık ocağı yapmıyor.
caganin_annesi Ozlemyeni olası bir kanama durumunda zaten devlet Hastanesi’nin de elinde bir şey gelmiyor. İlaç yazıyorlar. Benim ilk gebeliğim sıkıntılıydı devlet Hastanesi’nde beş doktora göründüm hiçbiri anlamadı sorunun ne olduğunu, şu anki doktorum boş gebelik olduğunu kürtaj olmam gerektigini söyledi. Sayesinde öğrendim sorunumu yoksa sadece kürtaj yapacaklardı ne olduğunu bilmeden devlet hastanesi. Ki talep etseydim kendi doktorum da özel bir hastaneyle anlaşmalı orda kürtaj ve doğum yapabiliyor.