Angel_26 İyi akşamlar kızlar. Gebelikte yüksek tansiyon problemi yaşayanlar lütfen bakabilirler mi acil
Patito__ Angel_26 benm kucuk tansiyonm yukseliyor ama oncedende vardi dr tuzu azaltmami ve sofa icmememi soledi bnde ole yapiorm dha rahatım
Angel_26 Gulbicil şu an 16+2 ama 14. Haftada 14:80 çıktı tansiyonum Bi hafta tansiyon takibi yapmamı istedi doktorum , 14-15 lere çıkarsa alfamet sabah akşam almamı söyledi. Sizde durumlar nasıl
Gulbicil Angel_26 28 hafta gebeyim ilaç kullanmıyorum benimde sadece iki kez 14 yüksek çıktı şimdi evde kendim ölçüyorum 13 ile 12 arası gidip geliyor
Angel_26 Gebelikten önce bende böyle bişey yoktu , ilk hamileliğimde de yoktu , bu sefer ki beni çok zorluyor gerçekten
Angel_26 Zaten tuzsuz yiyorum, gerçekten dikkat de ediyorum ama bu gün de 14:8 çıktı, çok moralim bozuluyor
dphnln Angel_26 Yediklerinize dikkat ediyor olmanız güzel. Stresten uzak durun. Kendinizi kasmayın. Kolaylık diliyorum. 💞
Patito__ Angel_26 9 idi yok kullanmadm tuza dikkt et dedi bnde ediorm surekli ensem agrirdi zaten anliodm tansionm cikti diye smdi tuza dikkt ediorm ck skur olcturmedm ama agrim olmuyor
Angel_26 Ben tuza da dikkat ediyorum ama küçük tansiyonum 2 gündür 9 , büyüğü de 14. Doktor küçük 9 olunca tansiyon ilacına başlamamı söylemişti.
Angel_26 Zaten ensem ağrıyor, 9 olduğu zamanlarda, artık limonlu su da fayda etmiyor, ilaca başlıysam mecbur akşam..