Gizem250819 Annişler doğuma son 21 belki daha da az paşanın keyfine bağlı artık beklemedeyiz 🥰 Size sorum oda ısısını ayarlamak açısından termometre şart mı ? Almalı mıyım ? Şartsa memnun kaldığınız ürün önerilerinizi alırım 😊
Sgnn Gizem250819 ben xiaomi aldım canım. Çok gerekli mi bilemiyorum benim amacım odanın nem seviyesine bakmak ona göre odayı nemlendirmekti. Yeni dopan bebeklerin burnu çok tıkanıyor benimde kuru havada hep tıkanır ona bakmak için aldım memnunum 75-80 lira arası birşeydi
Hilal-95 Gizem250819 kanz aldım ben nem saat ve oda sıcaklığını ölcüyor canm burun tıkanıklığı çok yaşıyoruz aynı zamanda kanz marka oda nemlendırıcısıde aldım
Gonul_enes Gizem250819 bende wewell var saati, nem olceri,isi gostergesi ,isik, tarif hersyei var, 3cocugumuda onunla buyuttum
Gizem250819 Sgnn oda sıcaklığını bilemem hasta ederim diye aldı bi telaş beni aslında burun tıkanıklığı da çok önemli bi sorun nemi ayarlamak için neyi tercih ettin canım
Sgnn Gizem250819 E bebekten weewelln nenlendiricisini aldım. Bebek doğana kadar ben kullanıyorum grip olacak gibi olursam biraz okaliptus yağı damlatıyorum anında etki ediyor
Hilal-95 Gizem250819 yani bebeğin kış ayına denk gelıyorsa petek acıksa evde mecbur kalıyosun bıde bebeğin burun mukozları yeni geliştiği zamanda çok tıkanıyor oyuzden işe yarıyor baya canım bi bak istersen