Funday35 Kızlar bugün bu biberondan sipariş ettim tavsiye üstüne ama ucu konusunda bazı kişiler bulunmuyor diyor bazıları ise 6 aya kadar kullanılıyor diyor ya bilen varsa lütfen yardımcı olurmu sipariş de verdim kafam allak bullak oldu 🙄
1prens1prenses1402 Funday35 bende bundan aldım surada bekliyim hicbir bilgim yok tavsiye üzerine aldım bende 😁
Hhilall37 Funday35 ben de e bebekten dr browns anti kolik options 150 ml aldım ama üzerinde options yazmayanların uçları değişmiyor diye biliyorum. 9 ay ve üzeri uçları bulunuyor e bebekte
Funday35 1prens1prenses1402 Ya aynı durumdayız çok kafam karıştı ucuz birşey de değil sonuçta 😬 İnşallah bilgi verenler olur 😇
Funday35 1prens1prenses1402 Resimdeki biberonların uçları yokmuş canım ben iptal ettim ürünü eğer senin ürünün gelmediyse iptal et bence Options+ geniş ağızlı yeni seri ürünmüş bunların uçları varmış ben n11 den aldım orda indirimde ürünler
Funday35 Hhilall37 Options serisi değil bu değiştirmeden mı kullanılıyor 9 aya kadar onu anlamadım ben yoksa uçları mı bulunmuyor 🤯
Hhilall37 Funday35 options serisinin 3+ 6+ 9+ şeklinde emzik uçları bulunuyor. Diğerinin bulunmuyor yani değişmiyor diye biliyorum YouTube da birisi anlatıp gösteriyordu ordan aklımda kalmış.
Funday35 Hhilall37 Ya ben eski seriyi almışım ve şimdi iptal ettim antikolik Options+ olanı aldım geniş ağızlı bu serinin uçları var eski serinin üretimi yokmuş teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için çok yardımcı oldunuz kafa karışıklığım gitti artık 😇