giresun 5 gün oldu doğum yapalı bebeğim şuan kuvezde bende evde sağlık yapıyorum ama şuan göğüslerim şişti sertlik oluştu masaj yapıyorum ama yine aynı şekilde internet baktım bazıları sıcak uygulamayın bazıları uygulayın yazmış kafam karıştı bu durumdan kurtulan var mı ne yapmam gerek
Mavimiz giresun benim komşum oldu ters emzirme diye bişey varmış başına gelirse bana sor dedi. İnternetten araştırın isterseniz ne yapmışsa geçmemiş ters emzirme ile geçmiş.
PrensesFiona giresun ben de 6 günlük anneyim eğer düzenli sağmazsam hemen sertleşiyor canım çocuğum emdiği halde. Göğsüne masaj yap önce sonra sağ. Sıcak su tut. Sıcak uygulama diyen hiç duymadım boşver onları. Hemşire bizzat sıcak havlu koy dedi.
Totomoto giresun onu bende gördüm ya Lahana yapragını buzdolabından alıp göğsüne koyuyolar Ne kadar doğru bilemem 🤷♀️
Bebiscann giresun ben 3 çocuk doğurdum bir tanede ölü doğum yaptım, ölü doğumda ve kızımda çocuğumda mastit oldum, annem sabunu ikiye ayırıp gögüslerimin ucunun üzerine indirdi ve sürekli sıcak su ve yeşil sabunla yıkadım geçti canım
Zeynepp97 Sütün gelmesi için sıcak uygulama yapılıyor, ama eğer göğüste süt çok fazla ve sertleşme oluyorsa soğuk uygulama öneriliyor emzirme danışmanı öyle söylemişti
giresun Zeynepp97 yani bu durumda benim sıcak uygulama yapmam çok doğru değil yoksa önce sıcak uygulama masaj boşaltma soğuk mu olmalı?