yeliz007 Kızlar 20 haftalık hamileyim.Bugün elime komple sıcak su döküldü canım çok acıyor bepanthol filan sürdüm ama nafile başka ne iyi gelir
Esraaer yeliz007 silverdin kremin ismi ama kaçıncı derece yanık bakılması gerek çok mu yandı canım kantaron yağı da onarır
yeliz007 Tazeanne0134 Ay Allah korusun canım eşim gidelim diye tutturdu ama gitmedim soğuk sudan ayrılamıyorum
yeliz007 Esraaer Direkt sıcak su geldi canım 1. Derecedir o kadar çok değil ama parmak aralarım su toplamış
minikkoalaam yeliz007 cok kotu degilse hametan iyi gelir diye dusunuyorum cunku ben ufak tefek yaralanmalarda ve yaniklarda hep onu suruyorum acisini aliyo hemen. gecmis olsun😢
Derininannesi_ yeliz007 çok geçmiş olsun hemen kantaron yağı al sür hiç bseyin kalmaz sabaha kuzum. Benim bacağıma sıcak su torbası patladı komple yandı kantaron sürdük 3 gün şimdi iz bile kalmadı
Mevaninannesiii yeliz007 sudocremi çok oneriyorlar denemedim yanık için ama istersen bir dene kuzum çok geçmiş olsun
Gonul_enes yeliz007 silverdin o yoksa yumurta aki bizzat denedim, elime ketildan kaynar su dokulmuatu
Tazeanne0134 yeliz007 valla canım benim kardeşimin bacağına kaynar su dökülmüştü 5 yaşlarındaydı hiç beklemeden hastaneye götürmüştük hiç unutmam sende ihmal etme derim
Bernako yeliz007 silverdin ve stilex jel ikisinide buzdolabına koyun sürdükçe serinletir özellikle stilex jeli