Armess_loya Esraliiii değişmeyen tek şey değişimdir. bu ülkede hiç birsey değişmez. TOTOYA YİNE GİREN GİRER🤦♀️🤷🏼♀️😬
Esraliiii Armess_loya zaten çokta büyük fark yok yumurta 21.90 15 li 20 TL inmiş Süreyya hanımın muhteşem degisimi
Guncem Yakıt ve enerji fiyatlari düşmeden hic bir ise yaramaz. Samimi cabalayan bunlari düşürsün. Kdv indirimi 3 lira indirim yansitiyorsa, yakit, enerji gibi üretim kalemleri 30 lira bindirim yansıtıyor.
Ozlm007 Esraliiii az önce bim şok ikisini de gezdim kıza sordum fiyatlara yansıyacak mı bu indirim diye pazartesiyi bekliyorlarmış sabah evimin önündeki markete sordum daha indirimli ürün almadan bunlara yansıtamayız dedi zam gelince gecesinde değiştiriyorsunuz ama dedim gülerek ucuza aldıklarını pahalıdan sattılar şimdi 3 lira bile olsa düşmüyorlar düşmeleri gerek doğru dürüst bi indirim değil ama toplu alışverişte belki bi 50-60 lira yansır diye düşünüyorum
litfenama Esraliiii 100 tllik peynir 93 tl olacak. Elektrik faturasından %2 lik trt payını kaldırıp, %127 tl zam yapılması gibi bir şey. Enflasyon yerine boş boş işlerle uğraşıyorlar işte.
Deryabelinay Esraliiii instagram da gördüm şimdi yumurta dün 45 TL yapmışlardı bugün 42 indirmiş zincir marketler laf da indirim yani gerçekten artık bunlara birilerinin dur demesi lazım sütler yine aynı şekilde 7:75 TL BİM’in sütü ve indirimli hali