uzaldlal Panikliataklianne bende bende 3. Günümdeyim artık bitse valla burnum bir tıkandı bi daha açılmadı ya 😬
Denzk Panikliataklianne ben bugün son günümdeyim 2 aşılı olmama rağmen çok zor geçti Allah hepimize yardım etsin. Hamilelerde tedavi de yok sıvı ve c vitamini sadece.
Hande1nur Panikliataklianne bende 20 haftaligim covid oldum 3 gundeyim,asiri eklem ağrısı ve oksurugum var,c vitamini aliyorum bol bol birde coraspin verdi doktorum.Bebege hiç bisey olmaz sakın korkma dedi,ama aşırı öksürük var ciğerlerime iner mi yaa
mucizegebelik6 29 haftamda 5. Günüm covidin kızlar tek doz biontech vardı ama bi görün cok kötüyüm Ya cok şükür tamam ama sırtlarım kopuyor bogaz agrisi tat koku kaybı gece özellikle daha ağırlaşıyorum nezle de oldum yanı bütün semptomları sonuna kadar yaşıyorum karantinam biticek hala iyi olamadım nolur bana da motivasyon verin iyi olcakmiyiz walla dus alcam hastalık yenilenir diye korkuom ama kendimi hic iyi hissetmiom ben 😭😭
Panikliataklianne mucizegebelik6 ahh o hiç bitmeyecek psikolojisi nasıl geçecek bende bilmiyorum benimde 3. Günüm pazartesi sayarsak bu gece 4 Gün oldu ama burun tıkanıklığı yanma batma agri hep var
mavi_8 Ben de 6.günümdeyim.3 aşım var ama burun sızlaması, halsizlik ve baş ağrısı dibine kadar yaşadım. Kn sulandırıcı iğne kullanıyorum. 33+3. Herkese geçmiş olsun, inşallah bitecek, sabırlı olun ve bol bol su için
Panikliataklianne Hande1nur geçmiş olsun canım inslaallah en kısa zamanda atlatırız birbirimize dua edelim ..
Deniz2961 Panikliataklianne valla birinde sdce.oksuruk vardı gıcık gbi bir hfta surdu İkiside birinde grip gbydm
Panikliataklianne minnakannesi1 ayy gecmis olsun Allah bir daha göstermesin nasıl dayandiniz maşallah
Dilarasrcglr Panikliataklianne ben 14 ocakta oldum bütün hastalıklarım ortaya çıktı gibi oldu resmen çok zorladı beni hala nefes alırken zorlanıyorum ve yürüyüş bile zor yapıyorum 5 aylıkken olmuştum şuan 6 ayım bitti kendim için değil bebeğim için çok korktum riskli gebeyim parol bile yasaktı çok şükür atlattık
minigimankara6- Bende bugün korona olduğumu öğrendim eşimle beraber testimiz pozitif Allahım bebeklerimizi korusun kollasın inşAllah 🤲🏻 Bizlere atlatma gücü nasip eylesin Allahım 🤲🏻
minnakannesi1 Panikliataklianne Amin inşallah Rabbım sizede birdaha yasatmasin. 2.cok zordu 3. Daha yeni bitti zorlamadi çok fazla ama. 2.de ölmediysem bisi olmaz inşallah 😀