tospikaskim Hanımlar beyazların bembeyaz olduğu Bir deterjan arıyorum ve ya deterjan la birlikte kullandığınız birşey var sa onu söyler misiniz omonun ve arielin deterjan ları pek beğenmedim
G-A-M-Z-E tospikaskim kosla ve ariel kullanıyorum sakız gibi bembeyaz çamaşırlarım makina ve şebeke suyuda önemli bi etken ne koyarsan koy mor olabiliyor makinam boşh bu arada ama sular çok etkili
star3star tospikaskim ben seneledir omo aktive fresh kullanıyorum içinede bir paket çanaşır sodası karıştırıyorum çok memnunum tavsiye ederim.geçen annem persilin yeşil olan deterjanını almıs oda inanılmaz güzel yıkıyor ama kokusu inanılmaz ağır heleki hamileyim tek tiksindiğim onun kokusu oldu🤢
Minigin_annesi0 Ariel kullanıyorum içerisine bir tane beyaz kalıp sabun rendeledim öyle kullanıyorum ama makinadan mı başka birşeyden mi anlamadım gitti mutfak havluları hiç temizlenmiyor. Sodamatik deneyebilirsin
tospikaskim Minigin_annesi0 benimde temizlenmiyordu çamaşır suyuna bastım beklettim bembeyaz oldu 🤣 çamaşır suyu sevmiyorum ama hep lekeliydi maalesef 😒
tospikaskim G-A-M-Z-E koslayla nasıl kullanıyorsunuz toz deterjanı koyup lkoslayı yumuşatıcı bölümüne mi koyuyorsunuz
G-A-M-Z-E tospikaskim hayır ikisini de deterjan bölümüne 1. Yıkama ya ariel 2. Yıkamaya kosla koyuyorum hijyen 90 da yıkıyorum ben biraz piskopatım çamaşır suyu filan delisiyim 😂
Minigin_annesi0 tospikaskim ACE mi kullandınız Domestos mu acaba banada çok dedilerde çamaşırları çürütür diye tereddüt ettim
tospikaskim Minigin_annesi0 yanlış hatırlamıyorsam aceydi. Çamaşır makinasına koydum 3 4 dk sonrası durdurdum biraz beklettim içinde sonra devam ettirdim o şekilde kullandım. Ço güzel bembeyaz oldu ama havlu çamaşır suyu koktu. Normalde de sevmiyorum zaten kokusunu. Sonraki yıkmalarsa çıktı tabi koku bembeyaz şuan. Yalnız ilk o zaöna Bi koku oluyor
Taze_hamis Minigin_annesi0 çamaşırları çürütmez belki ama domestos makinanıza zarar verir boruları eritir lastikleri eritir bence kullanmayın