Seyma0 34haftalığım bir tek küvet eksiğimiz kaldı siz hangi marka aldınız, set şeklinde mi ve nerden aldınız acaba 😊
rileyss Seyma0 ben sevi bebe aldım. ama önemli olan bpa içermeyen plastikten yapılması markası cok onemli degil
Babydr E bevekse kutuda set şeklinde satılıyor küvet file sünger maşrafa kovası ile 70 tldi karar veremedim
Tusem Civilden komple seti aldm 5 li set şeklinde. su gider kısmı da var altında 40 küsür liraydı şimdi 60 liraya çıkmş baktm da :)
Eelm Ben e bebekten katlanabilir küvet aldım önerilerle onu tercih ettim yer kaplamaması açısından güzel bir seçenek
elifemirasaf Ben de a.101den aldım gideri de var kova maşraba takım fiyatı da uygundu küvet için çok para harcamaya gerek yok diye düşünüyorum 🤔😊
Dduru ikizlerrr cnm bendrn ondan almayi dusunuyorum da kucuk geldi gözume bebek ne zamana kadar onda yikabilirmis bi bilgin var mi
Ferahh Seyma0 bende e bebek ten katlanabilen küvet aldım yer kaplamaması çok iyi duş başlığı falan da takılıyomuş hem de baya büyük 139 ₺ falan dı sanırım