Burcubayram valla biz denk geldi bebek arabasini 12 de aldik. İkizlere hamileyim 2. El temiz bulunca kacirmak istemedik. Anne yani da aldim baby plus 14te falan. 2 tane. Sonra 16 yi bekledim. Cinsiyetleri ogrendik. Suan 19+2 yim su 3 haftada %70alisverisi hallettim. İnternetten soyleyip durdum. Göğüs ucu kremine kadar. 😂 suan 26 haftalik gibi karnim zaten. Simdiden kocaman oldum. Benim saglik ocagindaki ebe 24 te hastane çantası hazirla dursun. İkiz gebelikle hic belli olmaz dedi :) kendime lohusa pijamasi sabahlik gogus kalkani gumus kapak falan da aldim. Bebeklere premature kiyafetler yeni dogan kiyafetleri corap ic zibin ana kucagi emzik biberon nevresim takimi muslin ordu çarşaf bez stogu azicik yenidogan islak mendil stogu bebek bezi cop kovasına kadar aldım 🤣 valla subat indirimlerini dibine kadar kullandim.
Salondaki masanin üstüne diziyodum gelenleri. Esime psikolojik baski yapmak icin. Cocuklara sifonyer alcaz ertelenip duruyor. 🤣 ne alip koysan kar ya bugun 50 olan urun yarin 65 oluyor 🥺