papatya56 25+6 kızlar sizde sürekli tuvalete cıkıyor musunuz gecen hafta enfeksiyona baktırdım yoktu yarım saatte bir çıkıyorum 2 litre su içiyorum
yeniklasor papatya56 25+2 olarak hep saatte 1 olmasada bende çok çıkıyorum gece de çok uyandigim oluyor benim de enfeksiyonum yok yeni baktırdım bu böyle gidicek bence doğuma kadar 😄
Burcukorkmazkaya papatya56 bizde 22 haftalığız bende öyle yarım saatte bir değilse bile 40 dakika 1 saatte mutlaka çıkıyorum
Demirssmomm papatya56 son 3 haftadır, şu an 24+2yim tuvaletten çıkıp, ışığı kapatıp tekrar tuvalete girdiğimi biliyorum.. sanırım gittikçe dahada artacak 🙈
papatya56 yeniklasor Bende canım gecede sürekli tuvalete çıkıyorum gece uyuyamıyorum sabahta kalkamıyorum
papatya56 Burcukorkmazkaya Bende öyleyim yarım saatte bir 40 dkda bir çıkıyorum şimdiden böyleyse son haftalar tuvaletten çıkmayız
Gul-2407 24 haftalığım bende de sık idrara çıkma var aniden sıkışma hissi oluyor ama WC ye gittiğimde çok az yapıyorum😅
papatya56 Elife_mn Bende enfeksiyon mu oldu dedim acaba gecen hafta tahlil yaptım enfeksiyon yoktu yarın tekrar tahlil yapcam
Elife_mn papatya56 bende tahlil yaptırmıştım herşey temizdi ve hemşire normal sık tuvalete çıkman dedi birde bende tansiyon düşüklüğü olduğu için günlük 5 litreye yakın su içiyorum ondan da oluyor
Elife_mn papatya56 evet içiyorum ilkbaşlarda çok tiksiniyordum sudan ama şimdi geçti suyu günde ne kadar çok içersem tansiyonum düşmüyor çok şükür