Hilemersoy İlk gebeliğim ve en başından beri Acıbademe gidiyordum kontrollerime 23 haftalık oldukve acıbadem doğum ücretlerine baya zam gelmiş 6 bin TL olan normal doğum şuan 8 bin TL hastane değiştirmek istiyoruz
mlkalyanaz Hilemersoy ben gürlife gittim yılbaşından önce muayene 160₺ doğum ücreti 4bindi ramazan beye gittim hiç memnun kalmadım zaten sonrasında Gülay genç e gittim tavrını ilgisini çok beğendim ama doğum ücretinin 6.500 olduğunu ve muayenenin 275 olduğunu öğrendiğimde Acıbadem’e Ceren hanıma gitme kararı aldım Acıbadem sezeryanda 2 gece ücretsiz yatış yapıyor gürlife ikinci gece için ek ücret istiyor yine de sizin kararınız
Hilemersoy ecemnas88 Ceren yıldız Eren Hoca ya doktorumdan çok memnunum ama fiyatlara baya zam yapınca mecbur degistiricez
Deletedmom727271 Bende Ümit e gidiyorum ama gurlife ücretleri nasıl acaba bilen var mı 😊 şurada bekliyim
Hilemersoy Deletedmom727271 gurlife hastanesini arayıp bilgi almıştım ⅔ gün önce normal doğum 6250 sezeryan 6500 şuan en uygun özel hastane sanırım gurlife 🥲
Afrasmom Sizce özelde mi doğum yapmak mantikli, devlette mi? Özelde kontrollerim devam ediyor doktorumdanda memnunum ama normal doğum olursa sonuçta biz dogurcaz doktor gelemiyor. Mantıklı olan nedir
Hilemersoy Afrasmom yani benim fikrim özelde doğum yapmak istememin sebepi doktorların ve hemşirelerin yaklaşım şekilleri ve üslup larından dolayı ilk hamile olduğumu öğrendiğimde devlet Hastanesi’ne gitmiştik ve o kadar kötü davranmislardiki psikolojik olarak da çok önemli ve kendimi bana ilk günden kötü hissettirmisti o doktor o günden sonra özele gitmeye başladık yani açıkçası mantıklı olarak bütçenize uygunsa özel hijyen ve psikolojik açıdan daha mantıklı geliyor bana
Hilemersoy Nurezel evet ya anodoluya gidicektim bende hastane değiştirmek için doğum ücretlerini öğrendiğimde vazgeçmiştim 🥲
Hilemersoy mlkalyanaz Acıbadem şuan bizim bütçemizi aştığı için yapabileceğim birşey yok malesef ve üstelik acıbadem in şuan muayene ücreti sigortalı 290 sezaryan doğum ücreti sigortalı 9250
mlkalyanaz Hilemersoy fiyat bilgisini ne zaman aldınız ben 2 hafta önce 8bin TL olarak söylediler normal doğumu sezeryanı 8.250