nrcnclik Ben de 12+4teyim. Aşırı derecede mide bulantım var su içsem bile çıkarıyorum siz ne durumdasınız
Bkr 11+4 daha çok sabah bulantısı oluyor ama gün içinde de çok fazla oluyor aşırı derecede bulantı var.sabah bulantısı olursa cinsiyet kız diyorlar doğru mu
Minnoss_hatun_ Bkr benim ilk hamileliğim cok zorluydu sabah akşam afedersin kusardım ama cinsiyeti erkek ti bulantı ile cinsiyetin bağdaştığını zannetmiyorum… Gönlünüzce olur insallah😊
nrcnclik Eymensmom35 5.haftadan beri yaşıyorum ve günde en az 5-6 kere kusuyorum. Buna rağmen hiç serum vs yapılmadı 5 kilo verdim bu 7 hafta içerisinde
Eymensmom35 nrcnclik benim ilk hamileliğimde öyle çok zor geçti hep kilo vermiştim asla mutfağa giremiyordum 5ay kadar çektim yani sonra düzene girdi oğlum doğdu şimdi cinsiyet henuz belli değil ama şükür bulantı yaşamıyorum sırt agrım oluyor kaşık agrım oluyor
nrcnclik Eymensmom35 inşallah benim de geçer artık bitkin haldeyim son aya kadar böyle devam ederse diye korkuyorum
nrcnclik BIR_SIYAH__HIAYESI63 onzyd verdi 8 mg ama hiçbir fayda etmiyor aldıktan sonra yarım saat mide bulantısı kesiyor sadece sonra aynı şekilde devam ediyoruz
BIR_SIYAH__HIAYESI63 nrcnclik o iyi gelmez canım sen prilam al gece uyumadan 2 tane al çok iyi geliyor