Siracinannesi eylulummmm anca alırsın ama kilo kuzum bende şu 2 ay da aldım en çok o yüzden sen güzel ye dengeli beslen özellikle meyveyi ihmal etme bebiş sağlıklı doğar merak etme🥰
eylulummmm @Xxyyzz yanlız değilmişim valla rahatladim inşallah sağlıklı bir şekilde doğar bebeklerimiz
eylulummmm @Cocolingo haklisin canım kimseyi dinlememek gerek sonuçta bizim bebeğimiz insallah sağlıkla doğarlar sende sağlıkla alırsın inşallah :)
eylulummmm @Siracinannesi meyve pek sevmem ama hergun mandalina portakal veya diğer meyvelerin sularını sıkıp iciyorum
eylulummmm @Siracinannesi bakalım belki ilerleyen günlerde kilo alırım bende kendimi kilolu hic görmedim daha önce :)
Sena_liya eylulummmm maşaallah…. Sevindim… Bende ayin 24 ünde şeker yüklemesi yaptıracağım Allah izni ile güzel sonuçlar almak nasip olsun… Duacı olun
Mervetalha Kilo almak icin hamur işiyle mideni doldurma canım. Cok yemek yiyemiyosundur zaten. Bebege faydası yok. Sebze meyve kuru yemiş et tavuk ye. Bebegin kilo alacağı şekilde. Biri demiş hamur işi ye diye yanlış yönlendirmeyin yahu