1papatya_ Cuma günü 6+3 ken gittim kese haftaya göre küçük dedi bebekte yok dedi. Kanama yok ağrı yok yarın kürtaj olabilirim, hersey net çıkacak. Bir mucize olur mu sizce? Var mı böyle geçmişiniz..🤷♀️ Yarın 6+5 olacağız…
Mavimiz 1papatya_ benim beta değerim 5400 dü 6. Haftada kese küçüktü 7. Haftada kese biraz büyümüştü 8. Haftada bebeği ve kalp atışını gördük dinledik. Alttan ultrasyonlu muayene ile bakıyordu bu arada doktor bunların hepsine. Karın ultrasonu ile değil. Yani haftanız henüz çok erken kürtaj için. Başka doktorla da görüşün bence.
Sare19 1papatya_ bizde şuan 7+4 teyiz doktor şimdiye kadar bebek çıkardı pazartesi gel yoksa kürtaj dedi progestanıda bırak kendine eziyet etme dedi devlete gittin kese 6 haftalık gözüküyor henüz bebek çıkabilir dedi iki hafta sonra gideceğim tekrar emin olmak için bence acele etmeyin kanamanız vs yoksa
busey_42 Canım bence beklemelisin hiç bişey yaptırma başka doktora gözük bir hafta daha bekle ben gittiğimde 6+6 ydi kese gözükmedi alttan baktı gözüktü. 8 haftalık gittiğimde karından gözüktü bence başka bir doktora gözük biraz daha bekle bence dhaa küçük
Ozra Bende 6+4 de gittiğimde bebek yoktu daha ama kesem 16 mm di belki geç döllenme falandır ümitlendirmek istemem ama başka doktora görün derim direk kürtaj olmaktansa
1papatya_ Mavimiz yarın başka doktora gideceğim. İnşallah hersey yolundadır, sizin kaç ti kese boyutları
Mavimiz 1papatya_ inanın hatırlamıyorum net şimdi 39. Haftadayım sanki 7-8 cm dı ilk gittiğimde baya geçti üstünden unuttum. Sağlıklıysa Rabbim hayırlısını nasip etsin. Olsa da olmasa da strese girmeyin unutmayın herşeyin hayırlısını Rabbim bizlere nasip etsin 🙏