suslubocu Merhaba anneler, benim oğlumun eski kıyafetlerini bugün çıkarıp baktım şimdi karnımdaki oğlum doğunca kullanmak istiyorum. Fakat bir çoğunda sarı lekeler oluşmuş. Bunları nasıl çıkartabilirim deneyimli anneler yardım eder misiniz?
Mrvsmt2502 suslubocu deneyimli anne değilim ama beyaz sabun ile kaynatınca çıkıyormuş bende deneyeceğim kendi bebeklik kıyafetlerimi yıkayacağım
AnnelikHayali suslubocu bu konuda tecrübeli bir anne olarak yazmak istedim. 😄aynı durumdaydık. Sandık lekesi olmuş ilk oğlumun kıyafetleri. Bir leğene ılık su alıp üzerine karbonat döktüm ve karıştırdım. Sonra kıyafetlerin sararmış kısımlarını o karbonatlı suya bastım ve yarım saat kadar bekledim. Sonra alıp makineye attım. Dalan roxy toz deterjanı iki ölçek atıp makinede bebek kıyafetleri yıkama modunda 60 derecede 3.5 saat yıkadım. Çıktığında sakız gibi olmuş hepsi. 👌
suslubocu aksu5334 AnnelikHayali EsengulC çok teşekkür ederim Artık ben de burda yzanları ortaya karışık denicem bakalım çıkcak mı ☺️
aksu5334 suslubocu bende geçen hafta çıkardım. Önce kaynar suyla suya bastım normal deterjanla.sonra makinede ön yıkama ve ilave durulamayla (durunun sabun tozu ile) yıkadım cillop çıktılar😊
EsengulC suslubocu neler denedim ama çıkmayan çıkmıyor bi gece sıcak sabunlu suda beklettim yıkadım çıkmayanları tekrar leke çıkarıcı ile suya bastım tekrar yıkadım güneşli bi günde güneşe mı karşı serdim çıkmayanları da ayırdım artık yapacak bişey yok
sinem-aktas suslubocu domestosun tüm çamaşırlar için leke çıkarıcısı var. Direk kıyafete döküp bir fırçayla sürtün. Sonrada normal makinede yıkayın. 26 yıllık bebeklik kıyafetimdeki sarı lekeyi çıkardı inşallah kızıma giydireceğim 🌸🌸