Ada24 Deletedmom434 lohusa sepetinin ürünleri nasıl acaba benimde beğendiğim birkaç model var ama kalitesinden emin olamadım. Alan biri olarak ne dersin canım kalitesi hakkında.
Harunnisa Deletedmom434 lohusa sepetinden gecelikler begendim ama guvenemedim nasil acaba istediginiz urun geliyor mu kalitesi nasil
deletedmom209 Baharun2 kız çok pahalı geliyor bana lohusa takımı deyince 100 liralık şeye 300 lira fiyat çekiyorlar
Edbanne Baharun2 lohusa sepetinden almayın derim ben. Kumaşlar incecik, iç gösterir gibi. Geceliği öyleydi en azından, keşke görerwk dokunarak alsaydım dedim. pişman oldum açıkçası.
Nurayuzun Edbanne eğer istanbulda yasiyorsaniz lohusa sepeti Eminönü havuzluhanda ordan bakarak Alabilirsiniz ben haftaya ordan bakıcam inşallah
deletedmom209 Baharun2 bende ne zaman doğuracağıma bağlı şimdi ekimde doğurursam kısa kolluyla üşürüm ama yarın da doğurabilirim bilemiyorum 😂
Deva gonulcelen oyshoda hamile ürünleri çok az siz normal pijamalardan büyük beden olarak mı aldınız linki kopyalarmısınız hoşcakalın