Allahneverdiysee Bir ay oldu sezaryenle doğum yapalı ama yaşadığım o anları unutamıyorum kızlar😑. Benim gibi ameliyatta her şeyi hisseden oldu mu kızlar ? Burada hep okuyordum hiçbir şey hissedilmiyor çok çabuk toparlanılıyor diye😐 ama bende hiç öyle olmadı. Şimdiden ikinci çocuğu yaparsam nasıl tekrar o masaya yatacağım diye düşünüyorum
Bebiscann Allahneverdiysee canım Allah bir daha yaşatmasın ama herkes öyle yaşamıyor tabi, burda birsürü sezeryan olacak bayan var, keşke açmasaydın bu postu, çünkü korkabilirler, keşke sende yaşamasaydın canım çok üzgünüm Rabbim göstermesin bir daha 🙏🙏
Aslielis Allahneverdiysee ahh kuzumm aynısını yaşamışız ben inim inim inledim bugün bi hafta oldu ama hala çekiyorum yalvardım doktora beni komple bayılt herşeyi hissediyorum diye bi haftadır ölmekten beter oldum hergün ağlıyoruö ayaklarım davul gibi göğüslerim desen emziremiyorum sızıdan duramıyorum ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum
Aslielis Allahneverdiysee Bide benim ikinci sezeryan ben tüplerimide bağlattım ama bağlatmasaydım dediğin gibi bir daha o masaya yatmak ölüm gibi olurdu
ikicocukmeselesi Allahneverdiysee canım hissettiysen neden tamamen bayıltmadılar seni? Bence böyle bi durum varda biraz senin operasyonundan kaynaklı bir durum
Allahneverdiysee Bebiscann çok teşekkür ederim kimsenin etkilenmesini istemem ama merak ediyorum benim gibi yaşayan var mı diye?
Allahneverdiysee Aslielis allah yardımcın olsun canım beni brbek çıktıktan sonra bayıltyılar burda kimse etkilenmesin diye detaylı anlatamıyorum
Taha100111 Aslielis iyi dayanmissinz doktora ben olsam ortaligi ayağa kaldırmıştm dayanilirmi o acıya
Mehmetinannesii Aslielis baglatmada sorun yasadinizm8 yani sezeryandan fazla agri siziniz daha cok oldumu hemen ayaklanabildinizmi bende sezeryan olacagim baglatmak istiyorum korkuyorum nasil olur diye
Gizemin-minnakI @Allahneverdiysee benimde 23 gün oldu . Ben hiçbir şey hissetmedim . Ama uyuşturduktan sonra deneme Kesiği atıyorlar. Hissediyor musunu diye . O anda siz tepki verirsenix genel anestezi vermeleri gerekirdi . Aynı şeyi teyzem de yaşadı . Uyuşmadı hissediyorum diyince genel anestezi verdiler .
Allahneverdiysee Busraaydiiin1 başlığa yazdım etkilenecekler okumasın diye bu kadar saldırgan davranmanız gerçekten hiç hoş değil
ikicocukmeselesi Allahneverdiysee bebeği almadan önce hissettiğinizi söylemediniz mi? Benim arkadaşımı uyuşturdular uyuşmadığını kendileride anlıyorlar direk tam uyuttular
asyaninanneyim Allahneverdiysee kız ben sırf normal dogum yapmak icin her gün youtube dan sezeryan videosu izliyodum gercekten zor bir dogum sekli ameliyat bir kere ama artık 3-4 yıl sonra sezeryan sonrası normal dogum oluyo canını sıkma bence
kalpatisi_ Busraaydiiin1 bence gereksiz saldırıda bulunmuşsunuz. Post başlığında zaten yazıyo etkilenicekler okumasın diye. Gerçekten etkileniyosanız okumayın posta bile girmeyin
holly Allahneverdiysee bi can dünyaya geliyo kolay deil. Ama bu post doğuracak olanları ürkütebilir. Herkesin canı acıyodur ama ben kimseye şöyle oldu böyle oldu die anlatmadım. Benden geçti ama o kişi henüz bu stresleri yaşamadı gerek yok ekstra korkutmaya.başlıkta yazmışsınız ama insanız merak edip acaba nolmus die girip okuyanlar olabilir