anneligeadimadim Kızlar 15. haftama girmek üzereyim nasip olursa, henüz hiçbir şey almadık bebekler için siz ne zaman almaya başlamıştınız puset, araba, kıyafet vs ve oda eşyalarını hangi markalardan bakıyorsunuz? Fikirlerinize ihtiyacım var 😇
Klcaysgl anneligeadimadim 24 haftama grdim başladim cnm bebek arabasi beşik kiyafet islak mendil bir tek bez almadim onuda doğuma yakin almayi düşünüyoruz
Jan91 anneligeadimadim araba puset son 2 ayda almayi düşünüyorum, kiyafet aldik, e-bebek bodyler, h&m indirim den günlük kiyafetler aldım, lc waikiiden sadece bir takim aldım, trendyolda da var
anneligeadimadim Klcaysgl bez konusu da sıkıntılı sanki canım alerji vs yapar aldığım marka diye ben çok fazla almayı düşünmüyorum , ama diğerlerini yavaş yavaş almamız lazım sanırım her şeyin fiyatı her gün daha da artıyor
Klcaysgl anneligeadimadim aynn öyle pişik yapar yapmaz bilemeyiz ne ucuz kaldiki zaten son dk alcaz artik 😅
anneligeadimadim Jan91 h&m’nin bebek ürünleri çok güzel oluyor diyorlar pamuklu bende oradan almayı düşünüyorum 🌸
Busraaydiiin1 anneligeadimadim bende oradan almayı düşünüyordum ama maalesef fiyatları uçmuş. 😟 o yüzden fikrim değişti.
Jan91 Busraaydiiin1 yilbasi ve ocakta indirim olmuştu, o zaman çok uygundu, bi daha ki yazın olacak temmuzda galiba o zaman ala bilirsiniz
anneligeadimadim Busraaydiiin1 evet normalde de fiyatları piyasaya göre pahalı bi markaydı.. ama en azından birkaç parça da olsa alınabilir indirim takip etmek lazım