34ferdadmrsy_ Doğumdan önce Lekelenmeler geliyorsa çocuk erkek mi oluyor acaba ? Kızlarde su önce geliyormuş doğru mu bu 🤔 Kafamda deli sorular 😅😅😅
kalpatisi_ 34ferdadmrsy_ bebeğinizin cinsiyetini mi bilmiyosunuz 🧐 görümcemin oğlu oldu ilk suyu geldi 😅
SutlacimiYedimmiBen 34ferdadmrsy_ 😂ne saçma ilk oglumda suyum geldi kız değildi yani ikincisinde sanci arasında kahverengi kanamam oldu yine erkekti
34ferdadmrsy_ kalpatisi_ aslında biliyorum kız ama eskiler ilk kanama gelirse lekeyle devam ederse erkek diyorlar o yüzden deli sorular geziyor göbekte erkek göbegi benim gören herkes erkek diyor kız diyorum ama nasıl diye tepki alıyorum 😅😅
Esrahan Oğlum var ilk suyum geldi ama arkadaşımın da oğlu var onun ilk nişanı geldi bence cinsiyetle alakalı değildir
kalpatisi_ 34ferdadmrsy_ sende doktorların kız demesine rağmen ya erkekse diye korkuyosun değil mi 😅😅😅 bende öyleyim şuan o kadar hazırlığım ya boşa giderse diyorum 😅😅😅
34ferdadmrsy_ kalpatisi_ ayy valla öyle doktorlar kesinde birşey demiyor ki kıza benziyor diyor 😅😅 Kimsenin başına gelmez benim gelir ahahah heran herşey olabilir diyorum😅😅
34ferdadmrsy_ Beyzanur_ozdemir benimde nişanım geldi şuan lekelenmelerim devam ediyor ama açıklık 1 cm diye eve yolladılar
kalpatisi_ 34ferdadmrsy_ benimki detaylıda belli oldu kız olduğu hatta doktor dedi bak bu çizgisi bi dudakları diye ona rağmen ya erkekse diye düşünüyorum 😅😅😅 son radde de şaşırmayız heralde 😅
34ferdadmrsy_ kalpatisi_ Ahahah valla bazen kordon felan diyorlar çok duydum ben kız diyip erkek çıkan yada tam tersi 😅😅
34ferdadmrsy_ Sinem_20 fark etmiyor o zaman benim günümde geçti 40+1 erkek geç gelir diyorlar minik prenses hangi haftada geldi 🌸
34ferdadmrsy_ Sinem_20 hala mı 🤦🏽♀️ Allahım bu kızlar erken gelir diyorlar bide kafayı yiycem 😅😅 benim kızda gelmiyor çocum yolu bulamıyor 😅
ebrarr002 34ferdadmrsy_ benim ikinci hamileligim kızımda önce nişan gelmişti kişiden kişiye değişiyor bence cinsiyeti ile alakalı olduğunu zannetmiyorum