Minigin_annesi0 Afraninanasi59 canım LCW da indirim kuponları oluyo uygulamasını indir kupon geldikçe paran oldukça alışveriş yap ben 750 liralık alışveriş yaptım 500 TL ödedim mesela. Anne Bebek çantası 130 TL bana 80 TL indirimli geldi
startown Afraninanasi59 allah suhulet versin ama ben kızıma sadece 3takım aldım oda 2sini 7.ayda 1ini 9.ayda. ama o kadar çok hediye geldiki ben hiç çorap bile almasam olırmuş.Bebek rızkıyla geliyor inşallah sizinde bebeğinizin rızkı bereketle gelir.Allah yardımcınız olsun
Afraninanasi59 startown amin İnşallah canım evet çocuk rızkı ile geliyor İnşallah rabbik hiçbir anneyi mahcup etmesin
bilges Afraninanasi59 allah yardimciniz olsun. pembe küçükken giydirsiniz evin içinde zibinlar felan. benimde oglum var kıza hamileyim. ablamin kizinin kıyafetlerini giydircem yepyeni ve güzel. ama eğer gelan kiyafet olmasaydi oglumunkileri zaten hep ara renk almisim beyaz gri sarı yeşil felan onları gydricektim ve mavileride tabiki.insan heves ediyo almak.istiyo ama cok zor gerçekten bu devirde.
Ozgebhb Afraninanasi59 e bebekte bazı ürünler uygun oluyor ya da şu alttan çıtçıtlı zıbınlı ürünlerde 6 al 5 öde gibi kampanya oluyor. Bime falanda geliyor ama ucuz diye bir şey yok artık cidden 🤦🏻♀️
Afraninanasi59 aysnrsvs Mart ayı gibi alırız dedi eşim bakalım İnşallah borclar belimizi büküyor bizim ama Allah büyük alcaz
Afraninanasi59 Ysm-9234 bebek battaniye 50 TL takımlar da 5 li 60 70 TL bisn fark etmiyor ama kız kardeşim hastane çıkışıni almış dün yolladı sağolsun bari hastane çıkışı oldu evladimin buna şükür 😂😂🥺
Afraninanasi59 eslemsi ilk çocuktan sonra eşyamı dağıtılır kız sakalasaydin keşke bak gene hamilesin kullanırsın kime dagittiysan geri versinler hemenn😂😂
eslemsi Afraninanasi59 yok kız isteyemem geri. Salaklik da esim o kadar dedi bidaha yapmicam zaten diye verdim ama kazayla kaldim iste ne blim kalcami ah aahh
Afraninanasi59 Babysharkdutdutdut Biliyorum o sayfayı inan inlar bile zam yapmış daha uygundu ama ucuz ne kaldı ki bu devirde
Afraninanasi59 Melek1111 kocam sigortalı yapmazlar sigortalı olmasa da belediye çocuk için yardım yapmıyor burda
Villanelle Ben internetten kıyafet alışverişine sıcak bakmıyorum. O kumaşa dokunacam, esnekliğine bakcam illa. Civil daha ucuz ebebeke göre bu arada