omerim32 Herkes bısy soyluyor spinal da bel agrısı kalıyor bas agrısı kalıyor dıyorlar genel anestezi de sut gec ınıyor dıyorlar😰 sız ne düşünüyorsunuz
Clementinee omerim32 Sen doktoruna sordun mu canım ? Ya benim etrafımda bir çok kişi oldu baş ağrısı yaşamadı bol su ve kahve içtiler. Bel ağrısınıda söylemedi kimse doktorumda öyle birşey hiç bir hastamda duymadım dedi
Fk2 omerim32 diğer türlü geç kendine geliyorsun. Spinal başla bende agrı VS yapmadı. Bebegin dogar doğmaz kokluyorsun. Emzirmek için uğraşmak için erken vaktin oluyor.
Lulikli omerim32 bu bel ağrısı falan epiduralde daha çok kalıyormuş. Spinalde pek duymadım açıkcası. Ben de planlı sezeryan olabilirim spinal düşünüyorum genelde narkozu atmakta zorlanıyorum ben daha önce amelyat olmuştum
Durunbigeldim omerim32 daha önce genel anestesi ile ameliyat oldum . Berbat bir şey o narkozdan uyanmak… kesinlikle spinal sezaryen
omerim32 Clementinee canım sordum kımısınde oluyor kımısınde olmuyor dedı. Bıraz once uzaktsn bı akrabam ıle konustum bende belde hasar kaldı dedı😰
Zeynep2805 Ben de bu konuda çok kararsızım. Doktorumla konuşmadım daha ama çevremde epidural veya spinal olanlarda bel ağrısı şikayeti duyuyorum hep. Genel anestezide de bebek anne karnındayken narkoz verilmesi iyi değil diyorlar hiç bilmiyorum ne yapıcam
Lulikli omerim32 valla karar senin canım iyice düşün taşın. Bir de fiyat olarak sordun mu benim hastahanede 1000 lira daha fazla epidural
Lulikli omerim32 aynen 😊 bu arada postları karıştırdım sanırım sana epidurali düşün demişim k.bakma gece 5te yazınca kafa karışabiliyor😃
omerim32 Lulikli yok canım olur mu sorun yok🌼 epıdurallı demek canta oluyormus uzerınde kablolar falan o muhabbet mı?
Lulikli omerim32 evet canım omuruliğe bi kateder takıyolar ilaçları falan ordan veriyorlar gerektikçe