Garipduygular- Otomatik veya manuel farketmez, yeni bir ana kucağı almak istiyorum. Sizlerinde alıp memnun kaldığı ya da beğendiği modeller nelerdir merak ediyorum. ☺️💐
Nasaearth Garipduygular- sallanandan ziyade babyjörn tarzı bir şey tercih edeceğim uygun fiyatlılarından en azından daha uzun kullanır ve taşıması rahat olur bana
uckedibirbebek Biz nuna aldık. Eşimin arkadaşının çocuğunda görmüştük. Çocuk maşallah biz oradayken ona koydukça sustu,uyudu. İnşallah bizim de aynı olur
Ezozo Ben de joie sansa 2.el almayı düşünüyorum.sizce bunda sallanarak uyumaya alışırsa sonrası sıkıntı olur mu
Garipduygular- Ezozo Zaten kısa süreli kullanıyor bebekler, eğer temize ve uyguna bulabilirsiniz gayet mantıklı :)) Bana arkadaşlarım hediye alacaklar o yüzden biraz araştırma yapmaya çalışıyorum konu hakkında bilgim olmadığından.
lunam Nasaearth katılıyorum, ben de babyjörnleri beğeniyorum ama malum orijinalleri pahalı. O yüzden hepsiburadadan muadilini sipariş verdim. Gelmedi henüz.
Garipduygular- Feyza-nur Bel kısmına gelen çukur biraz derin gözüküyor gözüme, canlı olarak gidip mağazadan bakmadım ama benimde hoşuma gidiyor. Sadece aklımı kurcalayan mesele o. Bel kısmına destek için bir şey koyuyor musunuz? Gerek var mı yani?
Feyza-nur Garipduygular- yeni doğdugunda koydum ama 3 aydan sonra filan koymadım zaten saatlerce kalmıyor üstünde max yarım saat biz yemek yerken