Emirela Mavimiz Amin inşallah. Doğuramıyorum postunu ben açtım 😂 posta yorum yapanların çoğu pıt pıt doğurdu. Ben kaldım. 😅🙈Şimdi başka post açan varsa bende o postun altına yorum yapmaya koşuyorum 😂 41e doğru gidiyor çünkü canım oğlumun hiç gelesi yok. Bi de bunu deneyeyim 😂 sizin adınıza çok sevindim sağlıkla büyütün 💕
Uygar_kubra Glnhlgltkn bende aynı durumdayım nisanım geldi 2cm acılmam var ama kanalda degil özel hastane sezeryan diyor devlet hastanesi normal dogar diyor 22si 40doluyor sancılarımda var napacagmı bilemiyorum sizde durum ne acaba?
Glnhlgltkn Uygar_kubra henüz açılmam ve sancım yok 😔 yarın tekrar kontrolüm var sürekli gittiğim doktoru 22 sine kadar gelmezse sezeryan diyor ben sezeryan olmak istemiyorum sancım gelsin diye yürüyüş merdiven temizlik herşey yaptım yok gelen giden ne yapacağımı şaşırdım 😔
Uygar_kubra Mavimiz çok sevindim sizin adınıza bebegim kanalda inmedi bende 39+5teyim 2cm acılmam var nisanım geldi sancılarımda var düzensiz ama doktor sezeryan diyor sunide versem olumsuz gbi konusuyor kanala dogum aninda mi girdi sizinde
Mavimiz Uygar_kubra doğum anında indi kanala. 1 gün önce bile gitmiştim doktora kanala inmemişti bebek. Açılmam tamamlanınca bile inmemişti doktor hatta o yüzden bekledi biraz indiği gibi kanala beni doğumhaneye aldılar.
Uygar_kubra Glnhlgltkn allah yardımcımız olsun ben sancı cekiyorum ama bekliyorum kanala insin diye insallah bu sancılar anında inmistir🙏🏻sezeryana alıstırmaya çalsyrm yinede kendimi
Uygar_kubra Mavimiz ne güzel insallah benimde kendi sancılarım var bu sancılarla iner yoksa doktorum sezeryana alıcak suniyi deneyip sezeryana alınmaktanda ben korkuyorum
Glnhlgltkn Uygar_kubra onca çaba verdim benimde umudum kalmadı en azından sizin sancınız varmış ne güzel benim hiç bir belirti yok 😔
Mavimiz Uygar_kubra bende de bu risk vardı ama denedim. Doktorum hiç bir zaman sezeryan yap yada normal olsun demedi bana buna siz karar verin dedi sadece hani bebek ters olur risk vardır o durumlar hariç. Doğumdan sonra kontrole gittim bak şimdi artık rahatsın dedi. Yani normal doğumu destekliyormuş öyle anladım. Sancınız var 2cm açıklığınız var bizim yolları sizin doktorda deneyebilir bence. Epidural yaptırma şansınız varsa onu da değerlendirebilirsiniz.
Mavimiz Uygar_kubra ayrıca benimde hiç beklemediğim bir anda oldu yani daha 25 şubata gün vermişti ama hiç umulmadık bir anda oluyor.sağlıkla kucağınıza aşmayı nasip etsin rabbim 🙏
Uygar_kubra Glnhlgltkn hic belli olmaz moralinizi bozmayın benimki belki sancıya rağmen kanala girmedi sizinki belki girdi arastrdğma göre bebeğe ve anneye göre fark ediyor. Kiminin sancıyla girmiş doğum anında kimide dogum anında da girmeyip sezeryana alınmış kısmet artık🙏🏻😔
Emirela Glnhlgltkn postu açtıgıöda 39 haftalıktım. 41 oldum. Hala doğurmadım ve belirtim yok. Dün açılmam 0 dı. Herşeyi yapıyorum ama benimde olmuyor şaka gibi
Glnhlgltkn Uygar_kubra nasipte ne varsa artık ne yapalım allahım düz kurtarsın sağlıkla kavuştursun inşallah 🙏
Sedaml 39+4 oldum az az su geliyor çok akıntım oluyor ve belimden sancılar vuruyor zamansız zamansız gelip gidiyor yarın doktor kontrolüm var bilmiyorum ne zaman olur doğum
Htcliva 39+0 ne gelen var ne giden artık dogurmak istiyorum 40 haftayı görmek istemiyorum bu gidişle filler gibi uzun hamilelik yaşıyıcaz kızlar 🙄
ZeynepTt Bende doğurdum kızlar 40+2 de acil sezeryana alındım doğum hikayem hiç pozitif değil ama şuan ben çok pozitifim pamuk şeker gibi bir kızım var kucağımda ve sağlıklı çok şükür Allah isteyen herkese nasip doğumunu bekleyen annelere Allah yardım etsin