HappyMomAnnesi Emirela valla öyle ya 🤭 ne yapsak olmuyor ben YouTube den activating labor egzersizleri yapıyorum ama hala bişey yok hiç açılma da olmadı anlamadım.
Emirela HappyMomAnnesi bende yaptım o videoyu 3_4 kere. Bende de işe yaramadı. Oysaki altındaki yorumlar cok umutlandırmıştı beni 😅
HappyMomAnnesi Emirela özelde de bakmıyorlar ya ben gittim de sancım olmadığı için bakmadılar valla sadece tansiyonum çok yükseliyor onun için korkuyorum özelde cok pahalı ya devlet te pek ilgisizler ya bişey olmaz son günü bekliyorum diyolar
Mavimiz HappyMomAnnesi benim özel ama 41 e kadar yolu var diyor sezeryanı da 40 tan önce yapmam diyor. Normal istiyorum bekleyecem o yüzden. Bence doktorunuzla bi konuşun durumu anlatın suni sancı falan diye yazıyolar bazen ama bilmiyorum hiç o konuları. Allah hepimize yardımcı olsun inşallah sağlıkla minişlerimizi kucağımıza alırız🙏🙏🙏
HappyMomAnnesi Mavimiz inşallah hayırlısı olsun hakkımızda tansiyon birde idrar da protein kacagı var oda gebelik zehirlenmesi yaparmış inşallah bişey olmaz ama devlet hiç bakmıyor bile idrara tansiyona bu yarından sonra konuşmaya gidicem inşallah bakarlar
Mavimiz HappyMomAnnesi olumsuz düşünme lütfen güzel düşün inşallah sağlıkla alacaz bebişlerimizi kucağımıza sonra bir ömür birlikteyiz inşallah 🙏🙏
Zasli Emirela post açtım yine olmadı 40+3 hala tık yok 🥲 bebem 4 kiloya yaklaştı yarın da doğmazsa sezeryan olcak 🥲
Emirela Zasli Ben devlete gidiyorum anlara şehir hastanesi maximum 41+3 e kadar bekliyormuş, sancı su gelmezse önxe normal doğuma çabalıyorlarmış, olmazsa en son secenek sezeryanmış. Kızımda 42. Haftada fitille doğmuştu zaten 🥴 aynı olacak sanırım
Zeynepty Emirela bende özele gidiyorum doktorum çatı muayenesi yapmıyor doğumu tetikliyor diye ne zaman sancım başlarsa ozaman bakacak
Mavimiz Zeynepty benimde aynen öyle çatı muayenesi dedim ben yapmıyorum çatı muayenesi dedi çünkü doğum sırasında kasların hepsi farklılaşıyor dedi bişey desemde yüzde 20 doğru demiş olurum o yüzden muayene etmiyorum dedi. Artık gelsin bu bebişler. Son zamanlar gerçekten geçmek bilmiyormuş.
gamzegurr Emirela ben özele gidiyorum şuan 40+1deyim benimde hala bakılmadı açıklığıma çarşamba günü gidicem doktora o zaman bakıcam demişti bakalım
Emirela gamzegurr şaşırdım, sürekli açıklığından bahsediyo burdakiler, bende bizim hastanede sıkıntı var sanıyordum, hatta açıklığa bakmak tetikliyo diye duydum sırf onun için baktırasım gelmişti 😅 40+2 de yine randevum var bakalım bakacak mı ?
Pinar-25 Emirela bizde 38+5 olduk yalancı sancılarım var bi düzene girmedi ne nişan ne su geldi heyecanla bekliyorum ssvd adayıyım dua edin
Emirela Pinar-25 o yalancı sancı muhabbetinide 2 gebeliğimde de hiç yaşamadım nasıl bişey kasılma nedir onu bile bilmiyorum 😬 istiyorum ki suyum gelsin 24 saat içinde zaten doğurtulman gerekiyomuş artık bi şekilde doğsun sağlıkla istiyorum. Yalancı sancı gelir anlamam heycan yaparım falan hiç bana göre değil ya🙈 stres başka bişey değil. Sürekli arayıp arayıp darlayan bi işe yaramayan akrabalar gibi 😅
Pinar-25 Bu arada çatı muayenem yapıldı henüz açılma yok ama rahim yumusamıs dedi hersey güzel gözüküyor beklicez erken dedi
Zasli Emirela aa devlette böyle olduğunu bilmiyordum. Bana doktorum cumartesi ye kadar çocuk elimizde olur dedi 😅 inşallah sağlıkla alırız bebeişleri kucağımıza 🙏😊
Emirela HappyMomAnnesi ben ankara şehir hastanesine gidiyorum 41+3 e kadar beklemek zorundalarmış bi tehlike yoksa
HappyMomAnnesi Emirela bana da öyle demişti devlet teki doktorum ama gecen özele gittim idrarda protein kacagı var riskli dedi korkuyorum senden dedi tansiyonumda yüksek çıkıyor hep Bi an evvel gel gün verelim dedi ama devlette düşünüyorum işte dogumu özel de maddi olarak zorlanıyoruz ama devlette bekletiyor işte pek önemsemiyor tansiyonu felan