Smyraa12 Kizlar bugün 15 haftalık oldum .Tiksinmelerim ve kusmalarim azaldı biraz ama ağzımdaki acı tat hala devam ediyor zehir gibi .16. haftada geçer diyorlar .Yaşayan var mı ne zaman düzelir bu durum 😰
Gulsumelif Smyraa12 gaviscon şurup iste doktordan birde eve naneli şeker almanı tavsiye ederim sürekli değil ama o tat dayanılmaz hal alıyor bazen ozaman ağzına atarsin bi tane :)
cilem01 Smyraa12 ben 16+5 oldum benimde var ağzımda acı bir tat. İlk gebeliğimde yoktu . gaviscon felan çözmedi sanırım geçmicek 🤦🏻♀️
Smyraa12 cilem01 inşallah geçer canım.benim de geçmiyor 16. Haftayı bekleyeceğim bakalım devam edecek mi :(
Smyraa12 @“N06”#p20500077insallah geçer ya canım çok fena bişey bu .Bazen dayanilmayacak bir hal alıyor
Babyloadinggg Smyraa12 bende 11+3üm ilk günden beri ağzımın tadı yok son 2 haftadır da mide bulantısı ve yanması cok kötü umarım yakın zamanda gecer
Smyraa12 Babyloadinggg insallah geçer yakın zamanda 11 . Haftada bende çok kötüydm.ama 13 . Hafta gibi biraz duzeldim .sende duzelirsin inşallah canim
dilara_cinar99 Smyraa12 Valla belli olmuyor bı geliyor bı geçiyor anlamıyorum 34.haftadayim arada yine geliyor o tat🤷🏻♀️
Hsgldin3 Smyraa12 cnm bende 15 oldum aynı durumdayız kusma tiksinme geçti ama ağzım zehir gibi naneli şeker biraz. Rahatlatiyor
Ymn3535 Smyraa12 ay bunu yaşayan bi benim sanıyodum yaaa 🤦🏼♀️ 11 haftalığım benimde ağzımda sürekli zehir gibi bi tat ne yersem aynı artık bişeyler yiyip içmeye korkar oldum ve görünüşe göre dahada devam etcek
tuce2 Smyraa12 naneli sakız az da olsa rahatlatiyor bende özellikle tatlı şeyler yedikden sonra daha fazla oluyor o ekşimsi tat🤢
Smyraa12 tuce2 evet kesinlikle tatlı şeyler çok yapıyor bende tatlı yiyemiyorum o yüzden .tatlı olan naneli sakizlardan mi aliyorsun yoksa Falım tarzı mi canim ?