EbruGnc Prilam artık işe yaramıyor içsem bile etkisi kalmadı gece içtim yatmadan önce sabah safra kustum resmen zoferde verdi doktorum ama mecbur kalmadıkça içme ne yapayım bilemedim prilamı boşa içiyorum resmen ??
Emossk EbruGnc ilk kızım da kullandım bir zararını görmedim şükür 2.devam yine 18.haftadayum bırakmak üzereyim
Gulsumelif EbruGnc Ben ( prilam dr) ilacı bırakınca rahatladım ama her gece olmasada gaviscon şurup içtim onunla daha rahat ettim sanki. Kusma bünyeyle alakalı ne içersen iç gecmiyecekse geçmiyor ki 🤷♀️🤷♀️
[silindi] EbruGnc Canim eczacı bana vermedi yani bunu kullanmanı önermiyorum ağır bir ilaç kanser hastaları kullanıyor dedi bende almadım prilamda fayda etmediği için Pulcet mide koruyucu yazdı doktorum biraz daha iyi diğerlerine göre doktorunla gorusmeni öneririm
Burcusenkoc EbruGnc o haftalar en kötü atak yaptığı haftalar canım 13 den sonra biraz hafifliyor ben 27-28 haftama kadar ilaç kullandım ama prilama devam et bence az da olsa etki ediyor içmediğim zaman daha kötü oluyordum
kubra3rkan EbruGnc daha çok erken benim 24. Haftada kesildi kusma. Zofer kullanıyordum tehlikeli değil bana bi zarar olmadı bebeğim gayet sağlıklı ama bağımlılık yapabilir, ben kendi çabam ile bıraktım
tucee-98 İlk haftalarda bana da işe yaramıyor gibi geliyordu,gece yatmadan 2tane sabah ta aç karnına 1 tane içiyorum. Biraz iyi geliyor, kusmuyorum ama mide bulantısı devam ediyor. Tamamen yok eden bir ilaç var mı hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️
EbruGnc tucee-98 zoferi içtim bi kere o ciddi anlamda işe yaradı ama işte sürekli kullanmak istemiyorum buda işe yaramıyor zaten yine çıkarıyorum
Fatma-onal EbruGnc aynı senin durumundayım bende zofer kullanıyorum arada 2 günde bir içiyorum yoksa dayanılmayacak durumda serum bile etki etmiyor
EbruGnc Burcusenkoc doktorum verdi zaten çok zor durumda kalırsan iç diye ama benim durumum hep zor 😂
EbruGnc Emossk bende içince zofer işe yarıyor ama prilam etkisini kaybetti artık normalde oda işe yarıyordu bilmiyorum böyle giderse içeceğim sanırım
Emossk EbruGnc prilam bende hiç işe yaramadı aşırı uyku yaptı 2 yaşında çocuğum var bana uymadı ancak zoferle atlatabildim bulantıları ilk cocuktada kullandığım için başka ilaçlara ihtiyaç duymadim
La_le EbruGnc İlk haftalarda hiç bişey etki etmiyor biraz ilerlesin ozaman etkisini görürsün bende öyleydim artık kusmaktan kan geliyordu burnumdan boğazımdan şimdi 19 haftalarda prilam çok iyi geliyir yemek yiyebiliyorum bı gün yemeyin o gün ne yesem kusuyorum