Sarayhelvasi Kızlar ya dayanamıyorum şu bimde satılan topstarların üzümlüsünden her akşam yemekten sonra iki paket yiyorum çok hoşuma gidiyo... 21. Haftaya girdim naapsam neetsem yemesem
Tutku Sarayhelvasi nası bişe ki o? Evde sen yapsan basitçe. Üzümün üstüne eritilmiş çikolata döküp buzdolabında soğutsan
Busraaras Sarayhelvasi benden 1 hafta öndesin bende çikolatadan muzdaribim bende dayanamıyorum elimde değil yiyorum yemezsem canım çekiyor bu seferde bişey olur diye korkuyorum 🙈
Tutku Sarayhelvasi hımm anladım sanırım nası bişe. Valla bende nerdese her gün kinder bueno yiyorum 🙈
Yesimgedikk Miniminilina valla ben 34. Haftadayim hamilelegimin basindan beri vazgecemedim gece bile canim cekiyo o derece😎
BlntMerveBayhan Benimde canım çok tatlı istiyor kendimi durdurmak istiyorum ara ara az yiyorum kız bebekte tatlı mı çok yeniyor anlamıyorum ki 🙄
Busraaras [bilinmeyen] henüz 10 haftalıkken sınırdaydı şimdi 20 haftalık oldum baktırmadım dahiliye doktoru doğumuna 1 ay kala birdaha bakılır dedi 🤷♀️
Temmuzz Bende dayanamıyorum çikolataya hatta hiçbir tatlıya hayır diyemiyorum yiyincede pişman oluyorum😕
Busraaras [bilinmeyen] inşallahhh 🙏🙏 sağlıklı hamilelikler geçirelim inşallah sonuna kadar sorun sıkıntı yalamadan sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize 🙏☺