Sbm050421 10+3 günlük hamileyim 🐣 ilk bebeğim olacak inşallah 🥰 hem anne hem bebek için neler ihtiyaçtır önceden neleri almak gerekir. Hamilelikte neleri alabilirim ?
maviananas Sbm050421 durumunuz neyi almaya yetiyorsa alın ileriki zamanlarda pişmanlık yaşayabilirsiniz keşke daha erken başlasaydım diye. Ben 16. Haftada başladım Keşke daha erken başlasaydım diyorum küçük parçaları alıp bir araya toplamak zor
Sbm050421 maviananas kendimi dipsiz bir kuyuda gibi hissediyorum bir sürü şey var neyden başlamalıyım ne almayım hiç bilmiyorum. Mesela kıyafet mi bez mi ıslak mendil mi ne bileyim işte bebek arabası mı burun aspiratörümü vs vs
hunilimom Sbm050421 biraz küçük suan her şey maddiyata bakıyor benim 2. Hamileligim ama ilk önce büyük şeyleri alırdım en azından onlara zam birden çok geliyor kıyafet felan hangi ayda doğacağına bağlı suan yaz kıyafeti zor yada şimdiden kışlık alicaksin ateş ölçer vs alabilirsin indirimlerden bez icin bişe diyemem stok yapmayın
maviananas Sbm050421 daha cinsiyeti belli değildir muhtemelen onun icin kıyafet almayın diğer ihtiyaçlara yönelin beşik, bez, banyo küveti, şampuan, deterjan falan alın yavaş yavaş.