Symakznck Hanimlar 31 haftalik hamileyim vitamin kullanamıyorum baslarda bulanti yapti icemedim simdi bebegin gelisimi iyi ama vicdanim rahat degil icemiyorum kusuyorum hemen aranjzda vitamin icmeyip bebegine sağlıkla kavusan varmı
gonulcelen Symakznck vitaminden kastınız? Bnde hiç bir vitamin hapı kullanmıyorum doktorum vermedi hamilelikte illa kullanılacak diye bir kural Yok tabi ki extrem durumlar hariç kimisinin vücüdü değerleri ilaç kullanmasını zorunlu kılabilir
NekwaSultan Symakznck ben 1 kutu kullandim sadece aşırı düşük degilse değerlerin sorun olmaz. Meyve yemeyiihmal etme Ilkte hiçbirşey kullanmadim Kan ilaci mutlaka kullan ama
dphnln Symakznck Doktorunuz verdiyse ihmal etmeyin için. Başka bebeklerle kıyaslamayın durumunuzu, hiçbirimizinki aynı değil ki.
gonulcelen Symakznck yani tabi ki öncelikle değerlerinize göre verdiyse içmediğimizde bebeğinizde sıkıntı olmasa bile size sıkıntı verir halsizlik ağrı vs gibi uzun süreli etkiler yaşayabilirsiniz mesela ben şuan Demir hapı dışında hiç ilaç kullanmıyorum ama bunu emzirme döneminde bile devam edecekmişim çünkü gebelikle birlikte iyi olan kan değerim düşmeye başlıyor haftalar ilerledikçe çünkü bütün herşeyimi Benin’le paylaşan bir bebek var içimde o bende kini bir şekilde alıyor ama ben tükenirsem asıl sıkıntı orda sonra ona da bakamam bi de bunun emzirme dönemi var o yüzden doktorun verdiği ilaçları içmeye çalışın değerleriniz özellikle düşükse. İçemediginiz yan etkisi olanları bir cok doktor alternatifi ile değişiklik yapıyor mutlaka size iyi gelen bir ilaç olur
Gozdenur Valla bende kullanmiyorum. Cok sukur saglikliyim hicbir hastaligim yok. Hap icmeyi hic sevmem. Folik asit ictim, son zamanlar bunyem onuda almadi. Smdi 3 aylik olduk diye yeni vitamin verdi. Recete hala duruo ama almadim hapi. Eskiden haplarmi vardida surekli hap icip saglikli cocuk dogurdular. Sektor donsun diye yazip yazip duruyolar bence
Symakznck Gozdenur bende ayni dusuncedeyim 4 farkli ilac denedim olmadi birazda psikojik galiba benimki yutamıyorum hemen kuscam saniyorum kan degerim dusuk onun disinda bisey yok bebekde iyi cok sukur ama yinede insan vicdan azabi cekiyo gibi
Merveazra Symakznck cnm bende vitamin ilacını içind e midem bulaniyo tek çözümü ilacı içer içmez çikolatalı gofret yiyorum yoksa kusuyorum hatta bi öyle dene istersen doktorun kullanmanı söylüyorsa mutlaka kullan ihmal etme bebegin icin
Gozdenur Symakznck evet bende korkuyorum bisey olursa kendimi suclarim nasil kiyiyorum diye. Cok sukur bi rahatsizligimiz olmadigi surece bisey olmaz diye dusunuyorum. Annelerimiz bile bukadar vitamin kullanmadi. Destege ihtiyac duydugumda illaki kullanmaya calisirim ama suanda iyi sukur. Tek degilmisim bende kullanmayan 🙈
sule-_- Anneler eskiden ilaç mı vardı annelerimiz hap kullanmadı mantığı doğru mudur sizce? Yaşadığımız zamanı eskiyle kıyaslarsak neyin tadı aynı kaldı meyveler sebzelerden aldığımız vitaminler güvenilir mi Suyun bile tadı aynı değil Ekmeği fırından marketten alıyoruz evlerde yapmıyoruz yani eskisi gibi doğal ortamı yaşamıyoruz market ürünü çok fazla tüketiyoruz siz yediklerinizle Bebeğim vitamini çok güzel alıyordur diyebiliyorsanız devam edin vücut depolarınızda tam doluyorsa çok güzel ama herkesin bu şekilde olmayabiliyor lütfen bu rahatlıkta tavsiyeler vermeyelim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻