Gaaamzeee Kızlar tekrardan soruyorum malesef çamaşırlarıma güzel mis gibi kokan yumuşatıcı arıyorum.. Deterjan değil yumuşatıcı😬 Hangi mağazalardan aldığınızı ve markasını yazar mısınız???
Civcivinannesiii Gaaamzeee Bingo parfumia serisi efsane kalici ve guzel kokuyo Ozellikle bebegimin kokusu olan 🥰
portakalcicegii Gaaamzeee bingo lovely, yumoş lilyum, BİM’in bulut yumuşatıcısı var premium serisi siyah incide çok güzel, Abc kırmızı ve mor bayağı kalıcı
Sinem_45 Gaaamzeee Canım sana hem hesaplı hemde çok güzel kokan kalıcı bir yumuşatıcı soyliyim şok mintax gül bahçesi 🌸 Muhteşem guzel kokuyor ve kalıcı bir kokusu var ben dün 3 litresini 20 liraya aldım 🙏🏻Mutlaka almanı tavsiye ederim 💃
Elifgoktug1 Gaaamzeee yumoş amber güzel kırmızı kutu yumos pembe ve mavi kutu da güzel en kalicisi mavi
kbrkrblt16 Abc parfumia beyaz renk olan size ve bebeğinize özel yazıyor onu kullanıyorum hoşuma gitti kokusun tavsiye ederim 🥰
110710 Gaaamzeee Bingo yıldız çiçeği manolya bunlar o kadar güzel kokuyor ki evi kokutuyor ama çamaşırlardan da asla çıkmıyor .
Bayancorek Gaaamzeee bingo yıldız çiçeği, ve yumoş extra orkide 💐 özellikle yumoşdan çok memnunum açık mavisini de kullanıyorum kırışık karşıtı yazıyor üstünde hem mis gibi kokuyor hemde karışıklığı etkiliyor 😊