Denizvegokyuzu Aslielis Bildiğim kadarıyla eşiniz doğum evraklariyla birlikte kaymakamlığa başvuruda bulunucak. Doğumdan sonra kısa süre içerisinde yatırılıyormus 🙂
Deletedmom27272 Aslielis canım ben çarşamba günü yaptım ilçemdeki aile ve sosyal hizmetler bakanlığına gittim kendi kimliğimi ve oğlumun kimliğiyle sonraki ay ptt den alabilirsiniz dedi
Kbrkbrr Aslielis ilçende ki sosyal hizmetler merkezine başvurucaksın bebeğin tc sinin yazılı olduğu kağıtla. Başka çocukların varsa onlarında tc leri lazım ilk çocuk 300 ikinci 400 3. Ve üzeri 600 tl ptt ye yatıyor 1 ay 40 gün sonra falan senin adına yatırılıyor
Fatma_6868 Bnm bildm kadarıylada doğum evraklarıyla sosyal dayanışma vakfına başvuru yapılıyor.. ama birde benm bi tanıdığım şöle yaptı bebeğin kimliğini çıkarmak için nüfusa gittiğinde orkadi görevli başvuruaunu yapmıştı kısa süre içinde de onaylandı
Mucizembenim Kızlar bende birşey sorucam benim eşim yurt dışında işte doğumumda burda olamıyor çocuğun kimliğini bu doğum süt parası için koşturmaları annemler yapsa oluyor mu yoksa sadece anne ve baba mı yapabiliyor