Ben 10 haftalık hamileyim . İlk öğrendiğim günden beri kalbimi duracak diye çok korkuyorum psikolojim bozuldu 😥 Sürekli dua ediyorum ama içim içimi yiyor benimle aynı durumda olan varmı? Bari birbirimizi rahatlatalım 🙏🏻😔
Bebeğin kalbinin durması ?
Minnosunannesi öyle düşünme canım iyi düşün evrene güzel Mesajlar gönder 🙂😍 bende sen gibiyim ama artık öyle seyler düşünmüyorum 🙂 Dua et bol bol kötü düşünceler girdikçe hormonlar sağolsun düşündürtüyor
Neden
Minnosunannesi neden öyle bi korku var ki
Doktor bişey mi söyledi
Handeaslan39 sen kaç haftalıksın . Keşke elimde olsa canım😔
Minnosunannesi 8+4 haftalık canım bol dua olu kötü düşünceleri at kafandan canım yoksa psikolojin bozulur ..
FerhanSerkanEilmez etrafımda birkaç kişide oldu o yüzden sanırım doktorum bişey demedi
Benim 3 aylikken bi kanamam olmustu doktorum demistiki "evrenin gucune inanin hic bisey bu kadar kolayca gitmez elinizden" cok sukur oylede oldu sende inan dua et bol bol 🤗🤗
Minnosunannesi canim benim böyle seyler dusunup kotuyu cagirma. Guzel dusun guzel olsunn Rabbim insallah hepimize nasip eder kucagimiza almayi SAG SALIM. hersey Allahtan ama sakin kotu dusunmee 😙❣Rabbim acilarini yasatmasin insallahh
Minnosunannesi Esma-ül-Hüsna söyle içinden Ya Musavvir Ya Latif Ya Selam ve daha bir çok var kötü şeyler düşünme Allah kaderimize ne yazdıysa o hakkımızda hayırlıdır sevgiler canım
Minnosunannesi Allah korusun canim kotu dusunme hic 🙏🏻😍 dua et
Minnosunannesi Güzel düşün güzel olsun dua et böyle yaparak hem kendini hem bebeği üzmüş oluyorsun minicik daha üzülmesini istemezsin dimi annesi 👼🏻