Minnosunannesi Ben 10 haftalık hamileyim . İlk öğrendiğim günden beri kalbimi duracak diye çok korkuyorum psikolojim bozuldu 😥 Sürekli dua ediyorum ama içim içimi yiyor benimle aynı durumda olan varmı? Bari birbirimizi rahatlatalım 🙏🏻😔
Handeaslan39 Minnosunannesi öyle düşünme canım iyi düşün evrene güzel Mesajlar gönder 🙂😍 bende sen gibiyim ama artık öyle seyler düşünmüyorum 🙂 Dua et bol bol kötü düşünceler girdikçe hormonlar sağolsun düşündürtüyor
Homozigotmutant Minnosunannesi Esma-ül-Hüsna söyle içinden Ya Musavvir Ya Latif Ya Selam ve daha bir çok var kötü şeyler düşünme Allah kaderimize ne yazdıysa o hakkımızda hayırlıdır sevgiler canım
Minnosunannesi FerhanSerkanEilmez etrafımda birkaç kişide oldu o yüzden sanırım doktorum bişey demedi
Handeaslan39 Minnosunannesi 8+4 haftalık canım bol dua olu kötü düşünceleri at kafandan canım yoksa psikolojin bozulur ..
dilarasrbst Minnosunannesi canim benim böyle seyler dusunup kotuyu cagirma. Guzel dusun guzel olsunn Rabbim insallah hepimize nasip eder kucagimiza almayi SAG SALIM. hersey Allahtan ama sakin kotu dusunmee 😙❣Rabbim acilarini yasatmasin insallahh
Haticeyildiz Benim 3 aylikken bi kanamam olmustu doktorum demistiki "evrenin gucune inanin hic bisey bu kadar kolayca gitmez elinizden" cok sukur oylede oldu sende inan dua et bol bol 🤗🤗
GizemDoan Minnosunannesi Güzel düşün güzel olsun dua et böyle yaparak hem kendini hem bebeği üzmüş oluyorsun minicik daha üzülmesini istemezsin dimi annesi 👼🏻