mlkalyanaz Ozdenbayrak evet normal 8bin sezeryan 8.250 normal tek gece sezeryan iki gece yatış fiyata dahil
Ozdenbayrak mlkalyanaz ikinci gece def fiyata dahil mı sezaryende eskiden dahil etmiyorlardı doğum paketine
mlkalyanaz Ozdenbayrak evet ikinci gece de dahil dendi bana özellikle sordum hatta bana da uygun geldi çünkü 2 martta gidip anlaşacağız inşallah pakette de
Ozdenbayrak mlkalyanaz ilk kızım zamannda hep ikinci geceye ek ücret istiyorlardı o yüzden sordum size ben çünkü anadoluda düşünüyorum o bile 8 bin olucak benm doktorumda anadolu 8 acıbadem 8.250 olunca bi düşünmedim değil
Lulikli Ozdenbayrak standart bir sürü şey var içerisinde canım sadece doğum ve yatış değil. Yemek falan bir sürü yazıyor verdikleri broşürde ama tam hatırlamıyorum. Ümitten daha ucuz sezeryanı falan doktorumdan memnun olmasam acıbademe geçecektim ama sonlara yaklaşınca vazgeçtim
Ozdenbayrak Lulikli benm doktorumla da fiyatı aynıymış anadoluya gidiyorum ben ama bizim sadece yatış doğum ilk muane işte refakatçi yemeği o kdar başka birşey yok içerisinde
mlkalyanaz Ozdenbayrak merhaba ben bugün geldim kontrole fiyatlar söylediğim gibiymiş ek bi ücret yokmuş
mlkalyanaz Ozdenbayrak Yalnız standart pakette kalça ultrasografisi dahil değilmiş onun İçinde ayrıca fiyat alacağım