dermus Dilandurman1 ilk oglum Ömer, ikinciye hamile Kaldim, erken oldu ama nasip diyelim. Erkek hissediyorum yine, onumuzdeki ay cinsiyet belli olacak ama ben erkek ismi arayisina basladim ama cok zor isim secmek 😬
Sedefd 33.haftadayız bizde hâlâ isim bulamadık. 😔 En zor kısmı bence isim erkek bebek isim önerilerinize benimde ihtiyacım var. 😊 Önerim Aziz ya da Kayra olabilir 🌸
Eyinas42 Merhabalar bende hala isim bulamayanlardanim Yiğit Ege Yusuf Efe Çınar Toprak bu isimleri beğeniyorum. Fakat hepsi yakınlarımda var. Koyamıyoruz o yüzden. Erkek bebek ismi çok zor gerçekten
2melekannesii___ @Dilandurman1 Bizde 23 haftalik olduk isim kararlaştıramadik. Eşim Alparslan yada Göktuğ ben Yiğit Alp istiyorum 😬
[silindi] RODİN Işığın müjdecisi. Pozitif enerji veren. Güneşi gören, günü gören TURAB : Toprağın babası anlamına gelen arapça tamlama , Hz. Ali’nin lakaplarından biridir. ASRIN KAREL : Saf ve katıksız anlamında kullanılan bir isimdir. BAYBARS : BEHRAM : Eski İran dininde yolcuları korumakla görevli olduğuna inanılan melek. MUAZ : NOYAN : MİRZAT : AFFAN : MUBİN : 1. İyiyi kötüden, doğruyu yanlıştan, hayrı şerden ayıran. 2. Açık anlaşılır, aşikar, belli. 3. Kur’an’ı Kerim’i bazen de peygamber (s.a.s.)'i vasfetmek için kullanılmıştır. AYBARS= ‘Ay gibi güzel’ ve ‘temiz’ BARLAS= Cengaver, cesur ve güler yüzlü anlamına gelmektedir. ADEN= Cennet bahçesi AREN= Kum, çöl kumudur. Ve Aren çöl ortamında yer alan en görkemli ve parlak kum tanesinin adıdır. MARSEL : Şanslı, güçlü anlamlarına gelir. AREL VEFA Temiz, dürüst kimse.” anlamına gelmektedir. AHLAS : Saf ve temiz demektir. Temizliği ve duruluğu temsil eden bu isim erkek bebekler için son derece uygun bir isim olarak biliniyor. ETKA: : Takvayla yaşayan, Allah korkusu ile günahtan çok fazla çekinen ISRA : Hz. Peygamberin miraç gecesi MİRAZ Vefa = Sadık kalan vefalı İsar = Cömertlikle verme. 3. Dökme, saçma, serpme. Kuzey Arel Evfa: Kur’an’da birçok ayette geçen Evfa, vefalı anlamındadır. Seva: Nahl ve Enfal surelerinde geçen Seva ismi, birlik beraberlik anlamındadır.
[silindi] Listemi attım size kzlar ☺️ belki yardımcı olurum bende esimle aybars ve barlas arasnda kaldık ortak kararımız Barlas oldu ikinci isim olarak da yektayı düşünüyoruz ben çok beğeniyorum