minikmevaninannesi Kızlar arkadasimin adetinin üstünden 6 gün geçmesine rağmen hâlâ gebelik testi silik çıkıyor. Yarın kan vermeye gidecek. Normal bir durum mu sizce bu
Furkam16 minikmevaninannesi bende adetimden beş gün sonra yaptım silik çıkmıştı saglık ocagına kan testi istedim doktordan pozitif çıktı canım inşallah pozitiftir😊
karamel33 Evet. Canm. Bende iki kere test yaptım silik çıktı kan ve idrar tahlili yaptım hamile çıktım inşallah sende hamilesindir hayırlı olsun 🥰🤲bana da dua et düşük tehlikem var bebeğim iyi olsun 😭😥
minikmevaninannesi karamel33 Allah’ım sağlıkla kucağıniza almayı nasip eylesin sizinde adetin üzerinden geçmiş miydi test yaptığınız da
minikmevaninannesi Arkadasim 3 ay önce boş gebelikten kürtaj oldu çok korkuyor aynı şeyi yasamaktan. 6 gün olmasına rağmen hâlâ test silik. Beta hgc yükselmiyor anlamina mi geliyor acaba bu 😔
Furkam16 minikmevaninannesi aynısını bende yaşadım boş gebelikten sonra Bi oglum oldu 4.5 yaşında hiç stres yapmasın kendine hepsi aynı olmuyor şuan da 7 haftalık hamileyim
minikmevaninannesi Furkam16 inşallah Rabbim aynı sevinci bize de yaşatır sağlıkla doğsun inşallah bebeğiniz 🥰
Furkam16 minikmevaninannesi teşekkür ederim amin işinşallah Allah sizede yaşatsın bu güzel duyguları😍