Yigidinannesi33 Kızlar 15 haftalık hamileyim dünden beri leğen kemiği ağrısından uyuyamıyorum aynı şeyi yaşayan var mı sanki karnımda çok fazla yumuşak gibi çok mu evham yapıyorum bilmiyorum ama
Ozlemyeni Yigidinannesi33 bende hic bisey hissedemiyorum diye evhamlaniyorum.ne mide bulantisi ne gogus agrisi karin agrisi hic bisey yok🤦♀️
keremveannesi Yigidinannesi33 kuzum 20 haftaya girdiğimden beridir azıcık ayakta kalsam bende de oluyor. Ama doktor herhangi bir sorun göremedi. Bebek büyüdükçe sanırım baskı yapıyor. Eğer karnın büyüdüyse bacak arana yastık al yat bana çok iyi geldi 😇
Yigidinannesi33 Ozlemyeni AA aynıymışız bazıları 15 haftalıkken hissetmeye başlamış bebeğin hareketleri bizde hissederiz inşallah
Ozlemyeni Yigidinannesi33 sozde baska hamilelik belirtisi var mi su an? Benim tamamen bitti gibi korkuyorum
Yigidinannesi33 Ozlemyeni ara sıra kasık ağrım oluyor malesef başka da yok kontrolünde haftaya pazartesi nasıl bekleyecem bakalım
Yigidinannesi33 keremveannesi canım bir gün sürdü ağrı kesildi çok şükür ama belirti olmaması da korkutuyor ya bebek iyi mi değil mi onun için korkuyorum