1Annex şöyle anlatayım biz ocağın ortasında gittik eşim ve annem ile. 700 tl bi ücret ödedik ve karşılığını ona göre bekliyoruz. Herneyse, içeri giriyorsunuz soğuk tavırlı bir sekreter karşılıyor sizi masasında güler yüz denen bir şey yok neyse hadi dedim. Oturduk ve zamanımızı bekliyoruz sekteter hanım demiyor ki bir şey içer misiniz ne içersiniz umurunda değil hanımefendinin yanınıza gelip yüzünüze bile bakmıyor. Sonra doktorun yanına girdik ve acayip kasıldım doktor buyrun diyor ve direk ultrason sedyesine yatıyorsunuz öncesinde sizi koltuguna buyrun oturun bi yuzyuze konuşalımı yok. Duvara yansıtıyor görüntüyü ve yanınızdaki kişiler oradan izliyor doktor detaylı yaparken diyorki baş çevresi iyi kolları iyi vs vs onları anlatıyor ama sadece bu şekil yani başı iyi kolu iyi (tabi o terimleri söylüyor) ve bu kadar. Güler yüz yok doktorda soğukkanlı birisi ve ücretimizin karşılığının bu olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. İşimiz bittikten sonra hoşçakalın dedi ve vedalaştık bu kadar yani. Parayı aldı baktı ve iş bitti. Hiç demek yokki her zaman arayabilirsiniz vs vs sadece bu dediklerim. Sonra odadan çıktığınızda size cd ve A-4 KAĞIDINA BASILI şekilde veriliyor bebeğin fotoğrafı. Yani renkli ultrason kağıdına değil. Ya bi hastadan sadece 700 TL alıyorsun ve çok yoğun doktorsun hiç mi renkli ultrason kağıdı almaya paran yok? Zaten a4 e basılı şekilde görünce ultrason fotoğrafını başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Kendi doktoruma 250 tl veriyorum 1,5 saat muayene ediyor, bebeğin eli ayağı vs 20 defa gösteriyor neredeyse ve istediğimde ulaşabiliyorum 4 4 lük hizmet alıyorum. Yani anlayacağınız bin pişman oldum ayrıva bende yorumlara bakıp da aldanıp gitmiştim. Barış bükeyi duyduğum her yerde yorumum aynı olacak.