benimmdunyamm Ben devlete gidiyorum ama hiç iyi değil ulturasyon siyah beyaz görüyoruz özel hastanelerde var mı renkli bu renkli ulturasyon dimi https://imgyukle.com/i/EkG9r1
Inan_busra40 benimmdunyamm devlette de olması gerekiyor canım 27. Haftadan sonda bakıyorlar diye biliyorum ben özele gidiyorum doktorum 16. Haftada olduğumuz için bakmadı bir buçuk ay daha sabret dedi.. zaten detaylı ultrasonda renkli ile bakıyorlar diye biliyorum
Nazlimom benimmdunyamm bazı özellerde olmuyor detaylı ultrasyon da perinatoloji yada radyoloji doktoruna gitceginiz zaman onlarda oluyor devletin detaylı ultrasyonuda siyah beyaz
benimmdunyamm Inan_busra40 bizim devlet şehir hastanesi değil canım ondan yok bize 2 saat uzaklıkta kesin 21 haftada falan oraya gonderir
benimmdunyamm lunam evet canım ben cinsiyet için net olsun diye baktirayim dedim renkli de de burada 1 tane özel var sormam lazım
tugbaacng benimmdunyamm hayır normal ultrason makinesinde bir tuşa basıyor, 3d olarak ekran açılıyor ve renkli gösteriyor.
bsrademrkn_ Ozellerde de devlette de oluyor genelde 3 d olarak ben 15. Haftadan beri her gidisimde renkli fotogrfini aliyorum 🤗